Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Компактна фотокамера Canon PowerShot SX400 IS: прекрасне далеко

Дата публікації: 27.01.2015 00:00
Дата оновлення: 27.01.2015 00:00

У світі чимало мініатюрних камер, але лише деякі з них можуть похвалитися настільки невеликими габаритами, що на їх тлі навіть кредитна карта виглядає масивну конструкцію. Втім, компактний корпус не завадив розробникам зробити PowerShot SX400 IS виключно функціональним.

 powershot_sx400_is_angle4_tcm212-1166910

Поза всяким сумнівом, головною перевагою цієї моделі стане 30-кратний оптичний зум . Не має, значення, чи потрібно вам фотографувати грає в футбол дитини, що стрибають в парку білок або жонглера, який виступає на арені цирку - камера легко впорається з цими завданнями. Також вона незамінна при зйомці пам'ятників архітектури, гірських пейзажів і естрадних зірок. При цьому вам не доведеться турбуватися про деталізацію - завдяки 16-мегапіксельному сенсора якість знімків буде дуже хорошим навіть при максимальних значеннях зума.

 powershot_sx400_is_angle5_tcm212-1166912

Щоб позбутися від розмитих і нечітких фотографій, рекомендуємо використовувати технологію Intelligent IC - вона відповідає за стабілізацію зображення і допоможе позбутися від ефекту тремтячих рук. Також відзначимо режим Smart Auto: після його активації усі проблеми з налаштуванням камери зникають, а система сама вибирає один з 32 режимів в залежності від умов зйомки. Якщо ж заряд літій-іонного акумулятора під кінець, активуйте режим ECO, який допоможе знизити енергоспоживання камери і збільшити час автономної роботи.

Додамо, що камера знімає відео з роздільною здатністю 720p, оснащена 3-дюймовим екраном, який використовується в якості видошукача, а велика кількість ефектів допоможуть вам розкрити творчі здібності.

Коментарі
Залиште коментар