Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

DJI OSMO : ручний стабілізатор для активних фотографів

Дата публікації: 30.12.2015 16:39
Дата оновлення: 30.12.2015 16:39

У продукті використовується камера Zenmuse X3, яка дозволяє записувати відеоролики в дозволі 4K з частотою 24, 25 або 30 кадрів в секунду, FullHD з частотою 120 кадрів в секунду, а також фотографії з дозволом 12 мегапікселів у форматі Adobe DNG RAW. Подивись Osmo сумісний з новими камерами серії Zenmuse X5 з величезними матрицями M4/3. Osmo також відмінно працює в парі зі смартфоном, екран якого служить для вибору режиму зйомки і налаштувань камери, а інтегрований мікрофон, підтримка зовнішніх мікрофонів і налаштування звуку через додаток допомагають зробити супроводжуючий відеоролик звук максимально якісним. А для транспортування DJI OSMO не знадобиться окрема сумка, так як габарити тримача-штанги складають всього 61,8 × 48,2 × 161,5 мм, а маса конструкції без урахування камери – близько 422 грам разом зі знімним акумулятором ємністю 980 мАг.


Навіть якщо оператор різко змінює швидкість і напрямок зйомки відео, Osmo здатна створити стабільний ролик, адже є трехосевой стабілізаційний підвіс, який нівелює випадкові руху рук фотографа під час зйомки на ходу. Крім цього виробник реалізував ергономічний і безпечний утримувач. У ньому застосовані сучасні інженерні розробки по поліпшенню ергономіки, а також кращі матеріали, тому власник відмінно лежить в руці, а клавіші керування розташовані з урахуванням зручності використання з великим пальцем.




Пристрій підтримує режими «розумної» зйомки, якими можна управляти за допомогою додатка DJI GO, встановленому на смартфоні. Закріпивши Osmo на штативі або на інших стабілізуючих пристроях, користувач може взяти смартфон для віддаленого керування камерою після підготовки і оцінки кадрів. Також присутній режим автоматичної панорами і можливість створення знімків на великій витримці без штатива.

Ще одним важливим бонусом DJI OSMO став широкий комплект поставки, який задовольнить вимоги як початківців, так і просунутих операторів.

Коментарі
Залиште коментар