Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чим корисна соковижималка: 5 цікавих фактів про неї і про соки

Дата публікації: 22.02.2018 14:00
Дата оновлення: 06.06.2023 10:31

Достаток сезонних фруктів та овочів стимулює бажання займатися кулінарними експериментами. Адже хочеться по-максимуму використовувати дари природи, багаті на Вітаміни. Сирі плоди та свіжі салати, а також варіації із запіканням періодично НАБРИДАЮТЬ. І тоді альтернативою стають Соки. Щоб отримати смачний напій з доступних продуктів, знадобиться надійна ТАпроста у використанні соковижималка. ПРО те, чим вона корисна і чому стане найкращою помічницею здорового способу життя, — у цій статті.

Чем полезна соковыжималка

Свіжий сік на кожен день

Користь від соковижималки – це можливість отримати склянку соку за пару хвилин. Сучасні моделі не тільки швидко віджимають плоди, але й прості у використанні, легко збираються та миються, економно використовують електроенергію. У приладах начебто Sencor SJE743WH широкий жолоб завантаження, тому можна поміщати навіть цілі яблучка чи мандарини.

Тим, хто любить цитрусові: 10 найкращих цитрус-пресів — Рейтинг від MOYO.UA

А потужніші апарати, як Panasonic MJ-SJ01KTQ, дозволяють отримати за один сеанс до півтора літрів напою та підходять для щоденного використання. Металева конструкція робить соковижималку довговічною та надійною.

Моделі з двома швидкостями, наприклад Kenwood JE680, оптимально справляються з віджиманням різних типів плодів. Тому щодня отримувати необхідну дозу вітамінів з ними буде простіше.

Польза соковыжималки

Безліч видів соку за допомогою однієї машини

Соковижималки бувають:

Універсальними є шнекові та відцентрові апарати. ЗА допомогою Panasonic MJ-L500NTQНаприклад, можна робити соки не тільки зі звичних яблук, буряків, моркви, але і з томатів, гранату і навіть капусти. Віджимання в шнековому приладі – повільний, тому напій не буде надмірно нагріватися і надовго збереже корисні властивості.

Перед покупкою варто почитати: ТОП-10 найкращих відцентрових соковижималкив

Використання центрифужних моделей на КШТАЛТStadler Form SFJ 1100 віджимати тверді та м'які плоди та за короткий проміжок часу отримати об'єм фрешу, достатній для невеликої родини. Літрова ємність вмістить сік для 3-4 осіб, а макуха автоматично вирушить у спеціальний резервуар на три літри.

Фанатам цитрусових стануть у нагоді спеціальні преси, віджимають виключно цей тип фруктів. Так, проста у використанні і доступна Hilton 3165 AE не вимагає особливих навичок та АRedmond RJ-903 не тільки стильно виглядає, але й оснащена системою прямої подачі соку.

Виды соковыжималок

В тему: 7 найкращих шнекових соковижималкив — рейтинг від MOYO.UA

Корисні факти про свіжий сік

Перед тим, як ввести до раціону той чи інший сік, слід ознайомитися з особливостями різних його видів:

1. Одним із найбільш дієтичних та корисних називають апельсиновий фреш. Але він кислий і містить велику кількість цукру. Тому не рекомендується вживати його при неполадках у роботі шлунка або при ризик виникнення цукрового діабету.

2. Буряковий сік не тільки виводить токсичні речовини, а й нормалізує кровотворний процес. Його рекомендують людям, які страждають на підвищений тиск.

Корисна інформація: ТОП-15 найкращих соковижималкив

3. Вважається, що запобігти утворенню ракових клітин допомагає томатний сік.

4. Отримати заряд енергії допоможе суміш яблучного, бурякового та морквяного фрешів. Для напою достатньо взяти по одному плоду кожного виду.

5. При анемії на допомогу прийде сік вишні. Протипоказання: ожиріння, цукровий діабет, виразка шлунка.

Свежевыжатый сок

Моделі, які впораються зі щоденним навантаженням:

Модель
Тип Потужність (Вт) Об'єм ємності для соку (л) Об'єм ємності для макухи (л)
Sencor SJE743WH відцентрова 400 - 1,2
Sencor SSJ5051RD шнекова 200 0,8 0,8
Philips HR1919/7 відцентрова 1000 1 2,1

А ви знали? ТОП-10 найкращих виробників соковижималок

Якісний соковижималка перевіреного бренду, обраний з урахуванням усіх вимог покупця, стане надійною помічницею. Напій із сезонних чи улюблених плодів стане не розкішшю, а звичкою. Адже отримати його можна буде без зусиль і особливих витрат часу. Однак перед початком експериментів бажано ознайомитися із показаннями та протипоказаннями, що стосуються соку з того чи іншого фрукту та овочу.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії