Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

CES 2017: новинки серед моноблоків, ноутбуків і планшетів. Чим багаті, тим і раді!

Дата публікації: 06.01.2017 11:59
Дата оновлення: 06.01.2017 11:59

На міжнародній виставці електроніки CES 2017 кожен виробник намагається відзначитися і виділитися серед конкурентів. По частині ноутбуків, планшетів і моноблоків представлено безліч оновлень і варіацій на тему. А ми, в свою чергу, розповімо про найяскравіших і значимих новинах. Поїхали ...

На стенді Lenovo були розміщені поліпшені версії ноутбуків серії Lenovo ThinkPad X1.

Модель Lenovo ThinkPad X1 Carbon, яка популярна завдяки своїм габаритам, стала ще зручніше, хоч і оснащена 14-ти дюймовим екраном. Автономно девайс може працювати до 15.5 годин. Ноутбук оснащений інфрачервоною камерою для розпізнавання особи, а так само сканером для відбитків пальців. Працює від потужного процесора Intel Core i7.

Модель Lenovo ThinkPad X1 Yoga отримала покращену клавіатуру, стилус, який можна заряджати, процесор аналогічний моделі Carbon.

Серія Lenovo Tablet відома своєю можливість підтримки зовнішніх аксесуарів, за допомогою зовнішнього акумулятора можна збільшити час автономної роботи з 10 до 15 годин. Цей планшет відповідає військовому стандарту міцності.

Компанія Dell представила ноутбук Dell XPS 13 2-in-1.

Якщо вірити виробникові, то модель XPS 13 2-in-1 - найкомпактніший ноутбук в світі з 13-дюймовим екраном. Також, як і Lenovo Yoga, ця модель може працювати в декількох режимах. Без підзарядки здатна протриматися до 15 годин. Процесори Intel Core i5 і i7 дозволили відмовитися від активного охолодження, в результаті чого ноутбук працює безшумно. 

 

Компанія HP представила моноблок Sprout Pro G2 з вдосконаленими характеристиками. Його відмітними характеристиками стали: сенсор, проектор, набір 3D-камер, спеціалізоване ПО для сканування і моделювання.

Сенсорний дисплей моноблока збільшили до 23,8 дюймів, розмір тачпада становить 21.3 дюйма. Як і попередні моделі, він оснащений проектором і набором 3D-камер Intel RealSense. За допомогою камер можна створювати 3D-моделі. Працює моноблок від процесора Intel Core i7-7700T. 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії