Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Apple Watch 7: огляд і 4 фішки на додачу

Дата публікації: 10.09.2021 16:36
Дата оновлення: 10.09.2021 16:36

Apple Watch 7 стали більше і тонше. Вони представлені у варіантах: 41 мм і 45 мм. Товщина рамки знизилася на 40%, тому екран збільшився на 20%, в нього поміщається більше тексту. Екран змінюється в залежності від положення руки. Ця особливість дає можливість годинах показувати клавіатуру в повноцінному форматі. Дисплей додав в яскравості на 70% в режимі Always-On. Так що це неймовірний гаджет! Читайте нижче подробиці.

Дата виходу Apple Watch 7: в очікуванні дива

Новинку представили на початку осені 2021 року — чотирнадцятого вересня. Надходить у продаж глибокої осені, точна дата не афішується.

коли вийде aw 7

Очікувано, що ближче до зими на зап'ястях багатьох щасливчиків буде красуватися AW7. Їм по-доброму заздримо, тому що сьома серія вважається найміцнішими годинниками. І самими моторними в плані зарядки. Вони заряджаються на 33% швидше попередніх моделей. За 45 хвилин до 80% підживлюють батарею. Тільки уявіть, всього 8 хвилин підзарядки та можна відстежувати сон протягом восьми годин!

Здоровий спосіб життя: Гайд на 5 пунктів по налаштуванню смарт годинника з тонометром: як правильно вимірювати тиск і пульс

Модельний ряд: які будуть Apple Watch 7

У нового покоління годин таке ж розмаїття, яке завжди присутнє в Apple Watch: 

  • Стандартна модель на 41 мм — найбюджетніший варіант яблучних годинників. 
  • Модель на 41 мм + LTE дає можливість розмовляти телефоном, обмінюватися відеодзвінками FaceTime і дзвонити в служби порятунку через «SOS» (в європейських країнах) без пошуку найближчого wi-fi роутера. 
  • На збільшений розмір дисплея (45 мм) поміститься ще більше інформації.
  • Збільшений екран + LTE в перспективі можуть замінити мобільний телефон. Можна приймати дзвінки та відповідати голосовими в месенджерах. 

Series 7 оснащені посиленим переднім склом. Рівень захисту залишився колишнім — IP6X. Занурення в пісок переносять без проблем. 

У алюмінієвого корпусу п'ять кольорів: чорний, зелений, червоний, темно синій і золотий. Забарвлення вдало гармонує з посиленим ремінцем від Nike і Hermes. І так. Якщо подобається міняти ремінці, старі теж підійдуть. Тут подвійна вигода — естетична і практична.

Завжди на зв'язку: Як вставити сімку в смарт годинник — інструкція в 2 пунктах

Ціна: скільки доведеться віддати за Apple Watch 7?

Apple славиться консервативним підходом до цін. У Європі та США AW7 на 41 мм коштує $329. Збільшена версія на 45 мм на сімдесят баксів дорожче — $399. В Україні вартість нової серії — від 16 000 грн.

Дизайн: більше квадратності

Годинники квадратної форми ідеально поєднуються з мобілками на кшталт iPhone 12 Pro.

 дизайн смарт годин apple watch 7

Лікнеп: Інструкція щодо вибору розумного годинника з вимірюванням тиску і пульсу із 4 пунктів

Характеристики Apple Watch Series 7

Годинники працюють на базі watchOS 8 під егідою нового процесора S7. Це означає, що запущені в роботу ряд додатків із серії «Усвідомленість», які спрямовані на боротьбу з тривогою і поліпшенням психологічного здоров'я. 

Також в новій версії операційки оновлена ​​програма Workout. Вона націлена на допомогу тим, хто вирішив займатися фітнесом самостійно, підказуючи, як правильно робити різні вправи.

відмінності Епл вотч 7

Базовий обсяг пам'яті 64 Гб. У годиннику поміщається ще більше додатків, ніж у шостої моделі. Щоб дізнатися час, не потрібно розблоковувати пристрій. Режим Always On виводить його автоматично. Якщо є охота, цю функції можна відключити. 

Крім того, watchOS 8 має здатність попереджати про погану погоду за кілька годин. Так що буде час спланувати свій день, щоб не промокнути під дощем.

Відмінності від попередніх моделей

З кожним поколінням Apple Watch вдосконалюється все сильніше. Якщо перші моделі були всього лише красивими фітнес-браслетами, Watch 7 може замінити мобільний, ключі та навіть центр відеоспостереження. Новинці приписують чотири особливості.

1. Відмова від датчика Taptic Engine, що відповідає за зчитування різної сили натискання
Інженери з Купертино повністю відмовляються від фізичного приводу «Таптік Енджін», що реагує на силу натискання. Замість нього інженери планують створити нову технологію.

2. Додаткові акумулятори для вічного заряду
Зареєстрований патент Apple передбачає те, що в ремінцях від Apple можуть розташовуватися додаткові акумулятори для підживлення годинника енергією. Тоді це буде ще одним приводом використовувати офіційні аксесуари, а не закуповувати китайську заміну на відомих маркетплейсах.

3. Повна інтеграція з розумним будинком
Коли буде активуватися якийсь із smart-home пристроїв, Apple Watch реагуватиме. Користувач зможе виконати будь-яку дію, аж до увімкнення чайника через екран Епл Вотч.

4. Годинники стають справжнім центром відеоспостереження
За допомогою їх можна перевірити домашні камери спостереження. Який би не був формат знімання — простенький чорно-білий 3: 4 або модний кольоровий 16: 9. Також підтримується двостороння передача звуку. Якщо прихована камера теж підтримує цю функцію, можна налякати незваних гостей криком з системи відеоспостереження.

Все за правилами: Як налаштувати смарт годинник: покрокова інструкція з 4 роздів

Фішки та особливості нових Apple Watch 7

У таблиці зібрані інновації AW 7:

Функція 
Особливість 
Вбудований глюкометр  Розробники Apple займаються створенням програми, яка зможе вимірювати цукор в крові без проколів 
Програми Mindfulness  На годиннику будуть додатки для медитацій, які допоможуть заспокоїтися, щоб привести пульс, тиск і частоту дихання в норму 
Фото близьких на дисплеї на циферблаті як в «журнальному стилі» Циферблат отримає «грайливу» багатошаровість — годинник буде брати улюблені фотографії, зроблені в режимі «Портрет» і автоматично вичленувати людей, щоб винести їх на передній план 
Робота з «Спогадами»  Усі фотографії, що завантажуються в режимі «Спогади», будуть з'являтися на Apple Watch 7 
Ключі «на руках»  Власники квартир і новітніх авто з електронними ключами можуть завантажити додаток Wallet на годинник, щоб на відстані мати можливість розблокувати двері або запустити клімат-контроль 
Вимірювання артеріального тиску  Буде така ж інновація, як у Samsung Galaxy Watch 3

Коли вийдуть Apple Watch 7 в масовий продаж, багато що проясниться. А поки наберемося терпіння і дочекаємося заповітної години. Скоро можна буде оформити попереднє замовлення.

Безпека понад усе: Як вибрати смарт годинник для дітей: 6 ключових параметрів

Коментарі
Залиште коментар