Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

9 кращих виробників мобільних телефонів: альтернатива гучним флагманів

Дата публікації: 09.10.2017 11:36
Дата оновлення: 09.10.2017 11:36

Доцільність та економічність користувачів привела до того, що 55% куплених мобільних телефонів - це недорогі моделі. В умовах, коли флагмани, як і раніше, розбурхують громадськість, викликаючи інтерес технологічними нововведеннями, оновленим функціоналом і доповненнями у вигляді аксесуарів, кожен другий користувач шукає недорогу альтернативу гучним новинок.

Компанії, звичні відгукуватися на запити аудиторії, вдосконалюють апарати, які ще вчора були прості, практично примітивні. Сьогодні на ринку презентують лінійки кращих мобільних телефонів. Вони надійні, безвідмовні і такі звичні. Розширеного функціоналу апаратів вистачить для задоволення фотографа, для вимог бізнесмена і очікувань естета. Наш рейтинг виробників девайсів не буде зайвим для споживача. Топ марок мобільних пристроїв допоможе вибрати телефон, який дивує ціною і радує можливостями.

Читайте також: Як вибрати смартфон: покрокова інструкція

KENEKSI



Продукція бренду потрапила на ринок в 2011 році, тут же завоював прихильність аудиторії. Торгова марка співпрацює з дистриб'юторами країн СНД, Європи, Америки, Кореї, посилено розширюючи таким чином межі впливу. Після вивчення результатів соціального дослідження в 2016 році з'ясувалося, що зацікавлених користувачів продукції KENEKSI вже близько 4-х млн. Мобільні телефони KENEKSI, за відгуками власників, - розумна альтернатива дорогим торговим маркам.

 Яскравий і стильний дизайн: різноманітна лінійка KENEKSI

Міцність і технологічність сировини для виробництва, вдосконалені функції і доступна вартість стають вирішальними аргументами при виборі і купівлі телефону KENEKSI.
Багато апарати торгової марки мають на увазі використання 2-х SIM карт (опція затребувана у зайнятих і ощадливих споживачів). Не залишилося непоміченим якість картинки - наприклад, у Hemera Dual Sim з 4 ядрами і вбудованими 1 Гб пам'яті оснащений 5-дюймовим HD екраном, який так мало асоціюється з бюджетною вартістю.

Переваги, помічені споживачами:

  1. Якісна збірка. Елементи функціонально розташовані в потрібних місцях. Незважаючи на те, що класична конструкція не дивує новаторством, не обійшлося без сюрпризу - під кришкою ви знайдете знімну батарею. Створення кожного апарату супроводжує використання матеріалів високої якості. 
  2. Зовнішній вигляд. Візитна картка компанії - практичний полікарбонат, який виступає матеріалом для всіх варіацій пристроїв. З нього виконані ключові елементи корпусу, каркас, кришка, покриття дисплея. 
  3. Яскравий і сучасний зовнішній вигляд відповідає тенденціям в світі мобільного зв'язку. Лінійка продукції настільки різноманітна, що користувач знайде дизайн до душі. Любителям креативу і скромною витонченості варто придивитися до Keneksi K6 Dual Sim Gold .
  4. ПО, функціональність. Девайси бренду працюють на проприетарной системі: на екрани виводиться інформація часу і SIM-карт, а меню пропонує скористатися контактами, смс-ками, музикою, настройками і органайзером. Словом, впорядкованість і продуманість навігації не залишить питань навіть у дитини. 

Читайте також: KENEKSI - новий бренд на українському ринку

Компанія KENEKSI впроваджує відомі світові тенденції, щоб створити комфортний, сучасний і практичний телефон. За відгуками користувачів, одним з кращих є Keneksi K8 Dual - апарат на 2 карти тримає заряд до 8 годин розмови. 

Sigma 



Бренд, створений українськими фахівцями в 2010 році, безповоротно завоював увагу співвітчизників. Флагманом лінійки SIGMA стають максимально захищені апарати. Телефони SIGMA використовуються в посилених умовах і з легкістю витримують випробування водою, піском або брудом. 

Сучасні технології захисту IP67 і IP68 відповідають за роботу телефону і служать бар'єром для вологи, бруду, пилу. Власники девайса не заморочуються про роботу під час дощу - спокійно працюють в брудних, із великою кількістю пилу. А вирушаючи в експедицію або поїздку з телефономом SIGMA, не переймаються про якість роботи і надійності. Комфорт користування, як розуміє це значення бренд, втілився в однойменній Sigma Comfort 50 .

Цікаво почитати: 7 фактів про мобільні телефони, які дивували світ

 Захисний корпус і водонепроникність SIGMA

Плюси телефонів SIGMA:

  • Телефони не тонуть у воді, а залишаються на поверхні.
  • У деяких девайсах присутня система «анти-злодій», наприклад в моделі X-TREME IO68 BOBBER . Вона блокує телефон при непідтвердженою спробі заміни карти мобільного оператора.
  • Телефони використовують, як bluetooth-термінали: керують смартфоном, синхронізують контакти.

Читайте також: Топ-10 кращих захищених телефонів: рейтинг 2017 року

Несподівано безвідмовна робота за бюджетну вартість робить телефони компанії SIGMA привабливими для кінцевого споживача. Інтерес додає новий підхід до дизайну: тільки подивіться на радикальну версію Х-treme IT67 Orange !

Nokia



Глобальний лідер в області технологій не підводить шанувальників 20 років. Бренд, незважаючи на конкуренцію на ринку, продовжує займати особливу нішу. Орієнтованість на широке коло споживачів і бюджету від мінімальної вартості до сум з п'ятизначними цифрами, дозволили компанії утриматися на піку слави.

Спочатку бренд представляв на ринку країн СНД бюджетні моделі, з часом розширивши асортимент мобільних телефонів Nokia дорогими смартфонами. 

 різноманітність модельного ряду мобільних телефонів NOKIA

Компанія йде в ногу з часом, якщо не сказати, випереджає його. Фанати бренду не втомлюються дивуватися передовим поглядам ініціаторів кампанії. NOKIA, в свою чергу, видає споживачам актуальні технології, якими оснащені девайси. Хороша новина для поціновувачів природи: керівництво корпорації збільшує збут мобільних телефонів не за рахунок втрати екології - заводи, на яких виробляються збірки, працюють зі зменшеним впливом на навколишнє середовище, а смартфони NOKIA споживають мало енергії, цілодобово функціонуючи без підзарядки.

Основні переваги телефонів:

  1. Різноманітність моделей, варіативність. Абсолютно різний дизайн і функціонал: починаючи від телефонів без камери, як у Nokia 105 black, і закінчуючи девайсом з двома камерами і повним набором функцій - Nokia 230 DS, які працюють на ОС Series 30+.
  2. Всі сучасні моделі телефонів відрізняються стилем і дизайном, в них передбачено все, буквально до дрібниць: ігри, плеєр в кишені, камера і FM-радіо. Тому пристрої NOKIA дуже популярні у молодого покоління.
  3. Безпрецедентну якість виготовлення. Матеріалом корпусу телефонів полікарбонат. Задня кришка більшості представників лінійки виконана з матового алюмінію. Ваш девайс НЕ затреться в кишені, встоїть перед натиском ключів і не втратить" зовнішність" навіть через роки. 

Читайте, це цікаво: ТОП-50 легендарних телефонів минулих років: з 1996 по 2012

Незважаючи на використання технологій і вбудовані функції, виробник вірний головному правилу - легкість і комфорт управління. Принцип прекрасно втілився в моделі Nokia 3 DS . Зрозумілий інтерфейс, легке управління функціями - новий рівень при експлуатації телефонів Nokia.

NOMI



Ім'я компанії вперше прозвучало в 2013 році в Гонконгу. Назва бренду NOMI - абревіатура 4-х букв його постулату: New Outstanding Mobile Ideas. Проявивши нетривіальний підхід до популяризації бренду і витративши на рекламу мінімум коштів, виробник зробив доступною продукцію. І до цього дня ефективна організація процесів сприяє конкурентоспроможної вартості мобільних телефонів NOMI . Незвичайні ідеї, впровадження розробок і чуйність до споживача сприяють зміцненню репутації гонконгської компанії.

 Стильний дизайн на будь-який смак - мобільні телефони NOMI

Основними плюсами вважають такі особливості:

  1. Перед виробництвом моделі ретельно продумується дизайн, до найменших деталей. Команда фахівців розробляє кожну модель з нуля, щоб телефон не підвів власника. 
  2. Нехитрий функціонал, що включає життєво необхідні календар з органайзером і калькулятор з будильником, розширилися нині до записника, світлодіодного ліхтарика, ігор, виходу в інтернет. Зміни торкнулися серця споживачів, коло шанувальників багаторазово розширився. 
  3. Прийнятна ціна - перевага NOMI - досягається за допомогою ретельного розподілу ресурсів на виробництво, рекламу, розробку. Тому телефони NOMI доступні не всупереч якості. Приклад - версія з металу Nomi i241 .
  4. Крім високої функціональності, пристрої відрізняються яскравим дизайном: розширивши палітру класичного чорно-білого відтінку до синього з помаранчевим і золотистого кольорів, компанія випускає девайси в тонких і легких корпусах - не більше 8 мм і не важче 130 м

Буде корисно почитати: Огляд Sigma mobile X-treme 3SIM - повний екстрим

PHILIPS



Відмітна особливість телефонів  PHILIPS - надзвичайно витривалий акумулятор. У ряді моделей відсутній захист від пилу і крута камера, немає HD екрану, та й об'єм пам'яті досить скромний. Дизайн моделей не витончений і не вражає футуристичністю, - ви побачите обичновенное розташування клавіш і стандартно розміщений знизу, під кришкою, роз'єм microUSB. Все це компенсується багатогодинний роботою без підзарядки - майже всі моделі оснащені акумулятором 3000 мАг, наприклад Philips E570

 Система двох сім-карт практично в кожному телефоні PHILIPS

Телефони мають ряд приємних переваг:

  • Сучасні моделі працюють добу без підзарядки в режимі розмови, а ось в режимі польоту телефон функціонує 1,5 місяця. Дякуємо технологію Xtra Life Battery.
  • Пристрої PHILIPS надають мінімальної шкоди на навколишнє середовище.
  • Мобільні телефони йдуть на дві SIM карти, наприклад Philips E181 DS
  • Компанія PHILIPS не залишає без уваги шанувальників простих моделей без додаткових функцій і випускає мобільні телефони стандартного зразка. З великими кнопками і чітким шрифтом, такі пристрої з міцним склом чудово лежать в руці і поміщаються в вузький кишеню.

Висока якість дає зелене світло самому примхливому покупцю: він буде задоволений вибором.

Prestigio



З кожним роком компанія покращує якість смартфонів, орієнтуючись на побажання споживачів. У телефонів PRESTIGIO багато приємних плюсів, які виділяють їх серед інших представників на ринку.

Користувачі, які не женуться за модою, знайшли гідного товариша в акуратній Двухсімочний дзвонилка, легко поміщається в кишеню. Вона не боїться подряпин, потертостей, пошкоджень. Простота конструкції не йде врозріз з оснащенням мобільного телефону з фотокамерою, MP3 плеєром і слотом карти пам'яті. Девайси радують екраном і FM-радіоприймачем. Але головний бонус пристроїв - автономність і невибагливість. Ємності батареї на 1000 мАг, як у Prestigio Muze B1, вистачає на 3-4 дні роботи. 

 Якість камери від PRESTIGIO дивує

У цього виробника є такі приємні якості:

  1. Зовнішній вигляд апаратів говорить про скромний, витончений смак господаря. Взяти хоча б Prestigio Muze B1 1280 - зовнішність девайса виглядає багатше, ніж насправді коштує мобільний телефон, якого охрестили відмінним компромісом між просунутим смартфоном і класикою стільникових телефонів.
  2. Доступні ціни - ще один плюс телефонів компанії. У порівнянні з вартістю серйозних виробників, ціна телефонів PRESTIGIO на порядок нижче, що дозволяє охопити широку аудиторію споживачів.
  3. Телефони радують звучанням і камерою - сфотографуйте момент без втрати якості!

Це цікаво: Топ-10 смартфонів LG: кращі в 2017 році

HD екран майже в кожної моделі прекрасно передає колір і чіткість зображення відео, фото. Так, робимо висновки: не можна не оцінити тандем ціни та якості, запропонований PRESTIGIO.

LG



Компанія LG - південнокорейський виробник - майже сторіччя підтверджує репутацію лідера. Як і раніше, телефони LG перевершують очікування і відрізняються власним стилем. Впізнаваність дизайну і доповнень, позитивно впливає на роботу девайсів і прихильність споживачів. Недорогі девайси не перевантажуючи функціональністю - від цього і залежить бюджетна вартість, доступна співвітчизникам. 

 Для кожного свій LG.  Різноманітність моделей для будь-якого користувача

Особливості телефонів:

  • Особливістю компанії LG - багатошаровість. Випускаючи оновлені моделі і новинки, бренд враховує бюджет споживача. У модельному ряді є смартфони LG, стандартні телефони з кнопочками, слайдери і навіть так звані телефони- «жабки».
  • Телефони LG заточені для підтримки потрібних функцій: можливість установки 2-х сім-карт, характеристики сенсорного екрану (вище задовільного), широке розширення камер, що дозволяє зробити картинки яскравими, чіткими.
  • Кращі версії мають важливими критеріями: дизайн моделей ретельно опрацьовується, на виході маємо цікавий і сучасний телефон, як титанова версія LG G360 Dual Sim . Гідний функціонал з лишком окупить очікування - пристрій готовий до інтенсивної експлуатації. Тут вам і підтримка 2-х сім-карт, захист екрану, зручна конструкція, батарея на 950 мА/год (13 годин безперебійного розмови). 
  • Бренд не обмежується мінімумом: оснащує девайс гарною камерою, дозволяє працювати з інтернетом, дає підтримку карти пам'яті аж до 16 Гб. Великі кнопки означають точне попадання, відсутність зісковзування, зручне прослуховування музики. 

Читайте також: Чим відрізняється смартфон від телефону - 5 головних відмінностей

CATERPILLAR 



Ця компанія побачила світ недавно, але вже встигла справити враження якістю і витривалістю продукції. Мобільні телефони CATERPILLAR   бренду протиударні: стійкі до падінь, сколів і подряпин. Тому пристрої вибирають спортсмени, регулярно упускають мобільні телефони в момент тренувань.

 потужний екскаватор в твоєму кишені

Родзинка продукції - в надійної броні. Це вона дозволяє експлуатувати засіб зв'язку в екстремальних ситуаціях: ступінь захисту IP67 - гарантована страховка від піску, пилу, дрібних каменів. Спокійно удіте рибу, потрапляйте під дощ і перебуваєте на будівництві - вашому смартфонам CATERPILLAR нічого не загрожує. Проведений експеримент показав, що жодна частинка пилу не проникне всередину девайса, перебувай ви хоч на ремонтних роботах! Всьому виною - прогумований пластиковий корпус з захисними кришками для роз'ємів. 

Інженери компанії передбачили і попередили і інший жалюгідний" хід" подій, коли апарат падає з висоти. Девайс не розіб'ється, адже його задня кришка міцно прівінчівается, зберігаючи в цілості й схоронності елементи. 

Цікаво почитати: Порівняння Samsung Galaxy A7 2016 vs.Samsung Galaxy A7 2017: 5 основних відмінностей

Незважаючи на очевидну перевагу у вигляді захисту, апарати радують і іншими якостями. Серед них:

  1. Сильний процесор MediaTek, що підтримує роботу девайса.
  2. Мультитач дисплея з прекрасною передачею кольору.
  3. Обидві камери допомагають спілкуванню, проведенню переговорів по відеозв'язку.
  4. Зручність експлуатації - не порожні слова. Камери і ліхтарик включаються тугими кнопками, і аж ніяк не довільно, а за вашим бажанням. Це ще одна причина, чому, наприклад, Caterpillar CAT B25 так довго витрачає заряд батареї. 

Майже у всіх моделях є розважальні програми, які допомагають роботі. До речі, апарат працює без підзарядки близько 4-х днів - власнику не треба відволікатися на підключення до мережі. Це пояснює прихильність девайсу будівельників, мандрівників, екстремалів, далекоглядних користувачів.

ELARI



Компанія ELARI відрізняється тим, що випускає телефони - «антісмартфони». Вони популярні у раціональних користувачів, які ігнорують часові витрати в соцмережах і матеріальні витрати на покупку дорогих апаратів. Антісмартфони не раз виручали людей, яким телефон потрібен, щоб тільки дзвонити. З'явившись на ринку в 2012 році, незвичайні пристрої завоювали репутацію нестандартних, незвичайних девайсів.

 незвичайна концепція ELARI завойовує світ

Головна і єдина риса телефонів: вони не пристосовані для установки месенджерів, браузерів, доповнень до соцмереж. Завдяки простоті, щодо приємною ціною і незвичайному зовнішньому вигляду, телефони ELARI завоювали престижні нагороди. Розберемо їх переваги на прикладі Elari CardPhone Orange і його функцій (треба сказати, досить простих):

Читайте: Огляд нового Samsung Galaxy J7 2017 (SM - J730): флагман серед бюджетників, бюджетник серед флагманів

  • відправка смс-повідомлення;
  • вхідні та вихідні дзвінки;
  • можливість слухати музику.

Пристрій ELARI - це вдала комбінація здавалося б різних девайсів: самостійного комунікатора і гарнітури смартфона. Цікавий дизайн робить бажаним незвичайний апарат: його плавні форми, закруглений захисний екран дисплея зовні схожі з ознаками сучасних флагманських смартфонів. Мініатюрні параметри (телефон поміщається в гаманці) і незвичайне колірне рішення дозволяють назвати його неймовірно вдалим мікро- телефоном - це підтвердять користувачі 20 країн світу.

Кожен виробник прагне відновити і вдосконалити телефони для прямого споживача. Функції, особливості, яскравий дизайн привертають увагу. У кожній моделі знайдеться функціонал і переваги, які прекрасно поєднуються з ритмом вашого життя. Але, на нашу думку, все-таки Nokia залишається лідером.

Дивіться відео на тему: Відео огляд Nokia 230

Коментарі
Залиште коментар
С
31.10.2017 10:27

Большому количеству людей, функционал которым перенасыщены современные смартфоны, совершенно не нужен и они им не пользуются. Не вижу смысла в таком случае покупать дорогой смартфон, а вот из этих аппаратов как раз и можно выбрать недорогую и интересную модель.

В
31.10.2017 10:05

Каждый из упомянутых производителей телефонов имеет свое лицо, изюминку, благодаря которым удается привлечь покупателей. Меня заинтриговали телефоны от SIGMA - устройства украинского бренда отлично подходят для столь любимых мною путешествий.

А
31.10.2017 10:05

Не всегда уместно отдавать предпочтение именно флагманам - своей дочери-школьнице и отцу-пенсионеру приобрел телефоны от KENEKSI. Вначале смущала невысокая цена устройств, но они работают без нареканий уже год.

Е
31.10.2017 10:05

Могу однозначно высказаться в пользу двух производителей, с которыми имел дело: смартфон Prestigio, купленный в 2013 году, работает до сих пор без единого инцидента. У брата Caterpillar, который он покупал в виду своей любви к экстриму, так вот после падения брата с мотоцикла телефон сохранился гораздо лучше, чем родственник (оба живы и полны сил, если что).

С
31.10.2017 10:05

Интересно в альтернативном "флагманскому" рейтинге встретить некогда ведущие бренды Nokia и LG, имевшие успех в том числе в нише дорогой техники. Впрочем, молодые компании (те же KENEKSI, SIGMA) предлагают не менее интересную продукцию.

Ф
31.10.2017 10:04

Заинтересовали телефоны от ELARI, они удачное решение для "просто позвонить" при минимальных габаритах. Также серьезное преимущество Elari CardPhone Orange - возможность использовать устройство как гарнитуру смартфона.

Категорії