Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

7 можливостей Android, які полегшать Вам життя

Дата публікації: 21.04.2015 15:15
Дата оновлення: 21.04.2015 15:15

Однак, мало хто знає про додаткові можливості Android, які без особливих зусиль можна активувати і використовувати в повсякденному житті. Отже, топ 7 рад по експлуатації Android, які значно полегшать Вам життя.

1. Продовження заряду акумулятора .
Всім відомо, що одним з небагатьох мінусів ОС Android, є неймовірно велике енергоспоживання. Боротися з цим можна і навіть потрібно, звичайно ж, в першу чергу, відключенням комунікаційних модулів, відмовою від живих шпалер, високої яскравості екрану, постійної роботи програм і додатків (наприклад, відключення режиму сну Wi-Fi дозволяє домогтися більшого виграшу в тривалості автономної роботи ) та інших речей, які тягнуть енергію заряду. Можна встановити програму для збереження заряду, якщо у Вас такої немає. Важливо пам'ятати, чим менше роботи буде виконувати смартфон в спокійному, сплячому стані, тим більше часу буде тримати заряд Ваша батарея.

 fbfqk6jhhdm

2. Голосовий набір тексту.
Android-смартфон здатний розпізнавати і записувати надиктував мова, це зручно для тих, кому часто не вистачає часу для запису великих текстових пропозицій або знаходиться за кермом. Для активації цієї функції досить вивести кнопку голосового набору в настройках (мова і клавіатура).

 625206
3. Ярлики на робочому столі .
ОС Android подбала про те, щоб кожен користувач зміг налаштувати свій смартфон так, як зручно особисто йому. Якщо у людини виникає необхідність в швидкому шляху до потрібних і часто відвідуваним віджетів, тут на допомогу прийдуть ярлики. Для того щоб створити ярлик на робочому столі Android-пристрої, зайдіть в провідник (наприклад, безкоштовний ES), знайдіть потрібний файл або папку, зробіть довгий тап (натискання), і в меню виберете «створити ярлик». Після цього ярлик з'явиться на «хоумскріне». Дуже зручно, що при видаленні такого ярлика інформація не видаляється.

 tpoorthjda8

4. Фейс-контроль.
Для блокування і безпеки пристрою є три режими: пін-код, графічний малюнок і розпізнання особи. Якщо Ви боїтеся, що Ваш пристрій стане доступно ще комусь і його можна зламати, встановіть режим фейс-контроль. Щоб активувати цю можливість, досить зайти в Настрокі -> Безпека> Блокування і вибрати відповідне меню. Система запропонує запам'ятати Ваше обличчя, і в разі розблокування не потрібно нічого вводити - Android розблокує смартфон, коли Вас дізнається.

 android-4-face-recognition.750
5. Скріншот екрану.
Для андроїда існує кілька способів зробити скріншот екрану. Перший залежить від самого пристрою, на якому встановлена ОС, другий, від самої ОС. Одночасне натискання кнопки живлення і зменшення гучності (Android 4.0 і пізніших версій); довгий тап кнопки «недавні програми» (Android 3.2) або меню опускається зверху.

 gs5-screenshot-620x548
6. Економія інтернет трафіку .
Мобільний браузер Google Chrome вміє стискати мобільний трафік так, що за місяць можна заощадити 50% трафіку (для тих, хто часто сидить в мобільно інтернеті і оплачує великі рахунки за цю послугу). Щоб включити стиск трафіку, необхідно в настройках браузера Google Chrome вибрати опцію" Скорочення трафіку" і зрушити перемикач вправо.

 1
7. Дані про власника телефону.
При втраті пристрою людина, що знайшов його зможе побачити Ваші дані і повернути його. Для допомоги можна прописати свої контакти на екрані блокування. Спочатку необхідно зайти в меню безпеку, далі «Блокування екрану» і скористатися меню «Відомості про власника». Там треба поставити галочку «Показувати інформацію про власника» і вписати свої дані.

 vernut-poteryanniy-telefon-soobschenie

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії