Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма

Переворот на ринку смартфонів: MOYO стала офіційним представником Xeizu в Україні

Дата публикации: 01.04.2017 04:01
Дата обновления: 01.04.2017 04:01

Офіційне спростування. Компанія Moyo офіційно повідомляє, що не підписувала контракту з уявною компанією Xeizu. Гарантуємо, що винні у поданні невідповідної інформації будуть нагороджені у найшвидший термін. Всі переможці обов'язково отримають свої подарунки, усіх інших вітаємо з днем сміху!

Китайська компанія Xeizu, яка стрімко увірвалася в п'ятірку лідерів серед виробників смартфонів Піднебесної, уклала договір з мережею магазинів MOYO. Переговори тривали кілька місяців, але позитивний результат досягнуто. Договір на ексклюзивне співробітництво генеральний директор Xeizu пан Чжицзян Лідін Пін і генеральний менеджер MOYO Дмитро Басов підписали в Пекіні, в Будинку народних зібрань, в присутності перших осіб Китайської Народної Республіки.

 

Генеральний менеджер MOYO Дмитро Басов та генеральний директор Xeizu пан Чжинцзян Лідін Пін в Будинку народних зібрань

«З виходом Xeizu на ринок України очікується експоненціальне зростання ринку смартфонів. Флагмани компанії складуть велику конкуренцію для вбивць флагманів тих брендів, які конкурують як з флагманами, так і з вбивцями флагманів.»- прокоментував генеральний менеджер компанії MOYO Дмитро Басов. «Сьогодні ми як ніколи сильно відчуваємо, що український споживач вимагає якісний товар за дуже низьку ціну. І ми дуже щасливі, що наше прагнення максимально задовольнити споживача низькою ціною збіглося з бажанням технологічного гіганта Xeizu вийти на європейські ринки».

«Якщо віриш, що ароматичні палички допоможуть тобі, то пали їх, не розмірковуй, ранок зараз або вечір» - так, процитувавши китайське прислів'я, Генеральний директор Xeizu пан Чжицзян Лідін Пін підкреслив всю своєчасність виходу Xeizu на ринок Східної Європи. Одночасно вказавши, що це відбувається саме в той момент, коли споживач втомився від дешевих китайських підробок і вимагає високу якість товару, незважаючи на бренд.

Компанія Xeizu не так давно стала помітною на ринку Китаю, але швидкими темпами захоплює провідну частку ринку, вже кілька кварталів поспіль залишаючись самим швидкозростаючим виробником смартфонів у рейтингу «Лічуань Бізнес Рев'ю». Моделі компанії по праву називають вбивцями вбивць флагманів. Зростання приросту продажів компанії перевищує всі зафіксовані рекорди в історії ринку смартфонів Піднебесної. Виробництво розташоване в провінції Хейлунцзян.


 Компанія Xeizu впевнена у своєму успіху, бо як і усі лідери ринку, вона розпочинала свій бізнес у гаражі

Гуру світової економіки не раз називали бізнес-модель Xeizu зухвалою та провокаційною, але поки компанія залучає більше інвестицій, ніж витрачає, її ім'я буде у рейтингах найперспективніших компаній 21 століття. Чжицзян Лідін Пін коментує цю модель захоплення ринку так: «Ми бачимо проблеми поточних гравців з Піднебесної - спалюючи ринки низькою ціною і не приносячи прибутку, компанії розчарували своїх інвесторів і ті згортають темпи зростання. Наша бізнес-модель радикально відрізняється від традиційної бізнес-моделі «купив-продав». Мета Xeizu - світове панування на ринках електроніки. У нас немає інвесторів і ми готові перевернути світову економіку догори дном. Перший транш на старт проекту в розмірі 1,3 трильйона доларів ми безоплатно отримали від уряду Китаю. Далі бізнес-модель побудована на принципі банальної людської психології. Ми продаємо наші смартфони рівно в 2 рази дешевше за собівартість, знаючи, що кожен проданий телефон принесе нам 2х нових клієнтів. Таким чином, кожний наступний продаж повністю компенсує попередній. Успіх нашого бренду неможливо зупинити, тому що за прогнозами світового аналітичного агентства населення планети буде подвоюватися кожні 100 років. Це дуже проста і ефективна модель, за допомогою якої ми зможемо захопити 95% світового ринку смартфонів вже до 2120 році. Споживачі ж можуть отримувати вигоду від такої бізнес-моделі вже сьогодні »- підсумував Чжицзян Лідін Пін.

Ексклюзивна поставка в Україну розпочнеться у 2071 році, а вже 1 квітня ви можете зробити попереднє замовлення на флагманські моделі компанії. Всього в лінійці представлені три моделі - Selfie, Pro і Note Megasupercompact. Передкупуй на MOYO вже зараз:

Смартфон Xeizu Selfie
Смартфон Xeizu Pro
Смартфон Xeizu Note Megasupercompact

Комментарии
Оставьте комментарий
Я
01.04.2017 23:42

Почему не работают ссылки на модели телефонов???? Я хочу сделать предзаказ.

А
01.04.2017 20:48

Когда появится в магазине? Хотим купить)))

R
01.04.2017 20:08

Шутка зачётная :)

А
01.04.2017 14:12

Зделал заказ Посмотрим как будет работать!

В
01.04.2017 11:30

Имееься ввиду 2071 или может, все таки, 2017 год?

А
01.04.2017 09:34

Такого некачественного фотошопа, я уже давно не видел))) Да и рекламная статейка смешная...теперь даже стремновато покупать такой телефон. Кстати а где официальный сайт Xeizu ?))))

М
01.04.2017 07:37

Наконец-то кто-то завезёт в Украину настоящий китайский флагман!

І
01.04.2017 06:44

Вітаю з 1.04! 113Мпікс., 256ТБ

Ш
01.04.2017 01:47

Басова не качественно зашотофопили:)

Я
01.04.2017 01:40

Ха ха

Г
01.04.2017 00:44

Блин! Давно я так не смеялся! Молодцы, спасибо! Это просто бимба)))