Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма

MOYO запроваджує працевлаштування через Дію

Дата публикации: 29.07.2022 13:32
Дата обновления: 29.07.2022 13:32

MOYO став першим роботодавцем в українському ритейлі, який запровадив шеринг цифрових документів за допомогою застосунку Дія для оформлення нових співробітників. Ми слідкуємо за тим, як швидко в Україні діджіталізуються державні послуги, і вирішили прибрати зайві клопоти з документами під час працевлаштування та надати можливість нашим новим колегам пройти процедуру оформлення віддалено, без паперів, ксерокопій і заяв — просто зробивши кілька кліків у застосунку Дія!

25 травня ми вже оформили першого співробітника по-новому, без паперів, і з задоволенням повідомляємо всім новачкам, що попереду на них чекає найшвидший прийом на роботу!
Після співбесіди наш новий колега отримує від MOYO повідомлення в месенджер з запитом на шеринг документів за допомогою Дії, підтверджує його своїм Дія.Підписом, — і всі необхідні дані з ID-картки, свідоцтва про народження дітей, довідки ВПО та ІНН миттєво підтягуються в нашу систему обліку кадрів. Картка нового співробітника створюється автоматично, і в порівнянні з заповненням вручну ми уникаємо можливих помилок при перенесенні особистих даних кандидатів. Все надійно, офіційно — як ми любимо!

Історія про Юлю, яка влаштувалася в MOYO за новою процедурою, та Іру, яка позбувається рутини на робочому місці

«Працевлаштування без паперів» — це ще одна ініціатива MOYO в межах співпраці з Дією. Ми продаємо техніку та електроніку: інтерес до інновацій закладений у нашу ДНК, і ми справді хочемо жити в цифровій державі і бути її частиною. Торік ми були першими у tech-ритейлі, хто запровадив миттєве оформлення кредитів на товари за допомогою Дії, тобто, без паперових документів. Сьогодні ми зробили наступний крок і першими в українському ритейлі перевели процес оформлення співробітників в цифру, оптимізували ряд процесів в компанії, а ще  — суттєво скоротили використання паперу, що відповідає нашому прагненню бути екосвідомим бізнесом. Але головне, — це враження про MOYO, яке з’являється у нових співробітників з самого початку роботи з нами. Адже ще ніколи оформлення на роботу не було таким простим і сучасним», — коментує Валентин Івакін, генеральний директор MOYO.

Комментарии
Оставьте комментарий