Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Представлені DJI Inspire 2 і Phantom 4 Pro - вищий пілотаж для відеопродакшена

Дата публікації: 17.11.2016 12:36
Дата оновлення: 17.11.2016 12:36

Кардинально новим кроком стало додавання в окремій камери для зручності пілотування. Основна камера - все той же Zenmuse, в двох варіаціях - X4S або X5s - на трёхосевом підвісі зі стабілізацією.

Максимальна швидкість Inspire 2 становить 108 км/год (в порівнянні з Inspire 1 і його 80 км/год - це просто небо і земля). Любителі втискати педаль в підлогу, зацените розгін - з нуля до 80 км/ч набирає всього 4 секунди.

Найкрутіший апгрейд торкнувся батареї - польотний час збільшили майже в два рази з 18 до 27 хвилин. З огляду на серйозні оновлення і в плані двигунів, ви отримаєте нереальний досвід польотів. Купити Inspire 2 в стандартній комплектації без камери вийде тільки на початку наступного року за ціною від 3399 євро.

Phantom 4 Pro - це знайома прокачаних версія четвертого" фантики" . Камера на 20 Мп отримала механічний затвор, що знижує артефакти через різкі змін траєкторій. Що стосується відео, то коптер просто чудовий з можливостями знімати відео в звичному на сьогодні форматі 4K при високій частоті кадрів 60 fps.

Акумулятора Phantom 4 Pro вистачить вам приблизно на 30 хвилин польоту. Спортивний режим звільняє звіра, який мчить на швидкості до 72 км/год, але якщо хочете, щоб дрон облітав перешкоди, то доведеться літати в стандартному режимі не швидше 50 км/год.

Оновили і систему розпізнавання перешкод FlightAutonomy. Її основна відмінність від попередньої версії - в можливості розпізнавати перешкоди не тільки спереду, але і ззаду. Купити Phantom 4 Pro можна буде вже в грудні цього року за цінами від 1699 євро.

Поки ми тільки чекаємо поставок нових крутих коптеров. Якщо вас не приваблює супер-продуктивність, зате компактність - ваше все - ви можете подивитися наш огляд Mavic Pro. Може ви захочете собі цього малюка!

Коментарі
Залиште коментар