Дніпро
Технології на сторожі!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Офіційні правила участі в рекламно-маркетинговій акції розіграш «купуй морозиво – вигравай подарунки»

Дата публікації: 25.05.2020 14:13
Дата оновлення: 25.05.2020 14:13

1. Загальні положення

1.1 Організатор рекламно-маркетинговій акції з умовною назвою «купуй морозиво-вигравай подарунки» (далі Акція або рекламна акція) Товариство з обмеженою відповідальністю «НРП», яке знаходиться за адресою: Україна, вул. Б.Хмельницького, 44 (далі Організатор).

 1.2 Акція проводиться з 18.05.2020 року до 24.08.2020р. (Далі по тексту період/термін проведення Акції).

1.3 Акція проводиться на території України (за винятком Автономної Республіки Крим і територій ООС)

1.4 Акція не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу. Призовий фонд не формується з внесків учасників Акції.

2. Порядок і спосіб інформування про Акцію.

2.1 Інформування про умови Акції проводиться

2.1.1.Шляхом розміщення тексту Правил Акції на сторінці Laska.ua і moyo.ua.

2.1.2. Шляхом розміщення інформаційно-рекламного поста на сторінці в Facebook: TM.Laska.UA; OliverSmithIceCream: MOYO.ua, на сторінках в Instagram: morozivo_laska; tm_oliversmith; MOYO.ua

2.1.3. Шляхом розміщення постерів А4 формату в точках продажів продукції ТМ Laska і/або ТМ OliverSmith

2.2 Правила Акції можуть бути змінені та/або доповнені Організатором рекламної акції протягом усього періоду проведення рекламної Акції. Зміни та/або доповнення Правил Рекламної акції можливі лише в разі їх оприлюднення в порядку, що визначений для інформування щодо умов рекламної акції. Такі зміни і/або доповнення набувають чинності з моменту їх опублікування.

3. Вимоги до учасників Акції.

 3.1 В Акції можуть брати участь дієздатні громадяни України, які досягли 18 років, які проживають на території України. Фактом участі в Акції кожен Учасник підтверджує свою повну згоду з усіма умовами даних Правил.

3.2 Учасником вважається особа, яка відповідає вимогам розділу 3.1 цих Правил і належним чином виконала всі умови цих Правил.

3.3 Учасником акції не можуть бути наступні особи, незалежно від виконання ними умов даних Правил:

 співробітники Організатора/Партнера Акції та інші особи, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції, їхні близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки);

 неповнолітні особи.

3.4 Організатор акції не зобов'язаний перевіряти правоздатність та/або дієздатність учасників Акції.

3.5 Учасники під час проведення акції зобов'язуються:

 дотримуватися вимог Правил і норм чинного законодавства України;

 свідомо не завдавати незручностей та не перешкоджати іншим учасникам;

 не здійснювати дій, які ставлять під сумнів правомірність участі інших учасники Акції.

 3.6 Беручи участь в Акції, Учасник розуміє і погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана ним інформація, в тому числі і персональні дані Учасника, може оброблятися Організатором з метою подальшої можливої ​​розсилки йому інформації, в тому числі рекламного характеру, про наступні конкурси/акції організатора, а також з іншими цілями, визначеними Правилами. Приймаючи умови цих Правил, Учасник тим самим погоджується з обробкою персональних даних з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Акції особами.

3.7 Беручи участь в Акції, Учасник розуміє і погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана ним інформація, в тому числі і персональні дані Учасника, може оброблятися Організатором з метою подальшої можливої ​​розсилки йому інформації, в тому числі рекламного характеру, про наступні конкурси/акції організатора, а також з іншими цілями, визначеними Правилами. Приймаючи умови цих Правил, Учасник тим самим погоджується з обробкою персональних даних з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Акції особами.

Надання такої угоди розглядається в розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».

3.9 Учасник, який не виконує/виконує неналежним чином умови даних Правил, втрачає право на подальшу участь в Акції.

4. Фонд заохочень.

 4.1 Фонд заохочень складається з товару, бонусів на рахунок і сертифікатів на знижку

4.2 Заміна Заохочень грошовим еквівалентом або будь-яким іншим способом не допускається

Заохочення обміну або поверненню не підлягають, крім випадків, передбачених законодавством України.

4.3 Організатор Акції залишає за собою право включати в Акцію додаткові заохочення, не передбачені цими Правилами. Якщо такі зміни мають місце бути, Організатор повідомляє про них в порядку, визначеному п. 2 цих Правил.

4.4 Організатор не несе відповідальності стосовно подальшого використання Учасниками Заохочень Акції після їх отримання, за неможливість Учасниками Акції використовувати отримані Заохочення Акції з будь-яких причин.

4.5 Фонд заохочень Акції – обмежений і становить вище зазначений товар.

4.6 Відповідальність Організатора Акції обмежена і не виходить за межі вартості та кількості Заохочень Акції, передбачених п.4.1. цих Правил.

5. Умови участі в Акції.

5.1 Для того, щоб взяти участь в Акції особі, яка відповідає вимогам розділу 3 цих правил, необхідно в період проведення акції (п. 1.2 Правил)

5.1.1. Купити морозиво ТМ Laska і/або ТМ OliverSmith, обов'язково зберегти чек покупки.

5.1.2. Зробити фотографію з морозивом з чітким зображенням упаковки.

5.1.3. Подати заявку на участь в розіграші, заповнивши анкету на сайті Laska.ua або на сайті moyo.ua. В анкеті обов'язкове заповнення даних: ПІБ учасника, контактний номер телефону учасника, фотографія покупця з морозивом з чітким зображенням упаковки.

Перелік фізичних подарунків:

Гіроскутер Ninebot by Segway 14

Ігрова приставка SONY PlayStation 21

5.2 Беручи участь в Акції, Учасник підтверджує те, що він повністю відповідає умовам розділу 5.1. цих Правил, повністю згоден з цими Правилами і зобов'язується їх виконувати.

5.3. Переможці Акції будуть обиратися службою https://www.random.org/.

5.4. Дати проведення розіграшу

1.06.2020

15.06.2020

29.06.2020

13.07.2020

27.07.2020

10.08.2020

24.08.2020

5.5. Після кожного розіграшу учасники отримають інформацію про проведення розіграшу і результатів шляхом відправки viber | sms повідомлення на вказану в анкеті номер телефону. З переможцями розіграшу зв'яжеться оператор контакт центру MOYO.

 

6. Порядок і терміни вручення Заохочень Акції.

6.1 Порядок Вручення Заохочень Акції:

6.2 Учасник Акції, який отримав право на отримання Заохочення, отримує заохочення в магазині "MOYO" особисто або шляхом доставки на зручне відділення Нової Пошти, яке вкаже Переможець.

6.3 Переможець не має права обміняти Заохочення на грошовий еквівалент.

6.4 Документ, який необхідно пред'явити Переможцю при отриманні Заохочення – паспорт або інший документ, який ідентифікує особу а також чек, що підтверджує покупку морозива ТМ Laska і/або ТМ OliverSmith, що підтверджує виконання умов участі в Акції.

6.5 При отриманні Заохочення Переможець оплачує одну гривню за отримання подарунка, крім електронних сертифікатів, і отримує підтвердження чек передачі подарунка.

6.6 Період отримання Нагороди:

1.06.2020-15.06.2020

15.06.2020-29.06.2020

29.06.2020-13.07.2020

13.07.2020-27.07.2020

27.07.2020-10.08.2020

10.08.2020-24.08.2020

24.08.2020-31.08.2020

6.7 Вручення Заохочення допускається тільки особі, його виграла, згідно з умовами цих Правил, і виключно в порядку, встановленому цими Правилами. У разі, якщо Переможець Акції з яких-небудь причин не може отримати Заохочення, такий Переможець не має права передати/поступитися своїми правами на отримання Заохочення якій-небудь третій особі.

 6.8 Переможець Акції автоматично втрачає право на отримання Заохочення Акції без будь-якої компенсації в наступних випадках, незалежно від того, в який період стали відомі зазначені обставини:

 - якщо Переможець Акції порушив Правила до моменту вручення йому Заохочення;

 - якщо Переможець Акції не виконує вимоги, передбачені цими Правилами;

- якщо Переможець Акції відноситься до осіб, зазначених у п. 3.3 цих Правил;

- якщо Переможець Акції заявив про свою відмову від отримання Заохочення;

- в разі неможливості ідентифікації Переможця Акції;

 - в разі неналежного виконання Учасником Акції цих Правил.

Беззаперечне виконання всіх умов цих Правил та надання всіх передбачених документів є необхідною умовою отримання Заохочення Акції. Невиконання будь-яких умов, передбачених цими Правилами, позбавляє відповідного Переможця Акції права на отримання належного йому Заохочення Акції. При цьому, відповідний Переможець вважається таким, що відмовився від отримання відповідного Заохочення Акції, та не має права на отримання від Організатора Акції будь-якої компенсації, в тому числі і грошової.

6.9 Організатор має право:

 - відмовити в участі в Акції особі, яка не виконала або виконала неналежним всі умови участі в Акції.

 - відмовити у видачі Заохочення Акції Переможцю Акції, який не виконав умови, необхідні для отримання Заохочень Акції.

6.10 Організатор Акції не несе відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками Акції в т.ч. контактних даних.

6.11 Організатор Акції не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як:

стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, які діють на території проведення Акції, інші непідконтрольні Організатору обставини, які унеможливили виконання зобов'язань організатора згідно з цими правилами.

Коментарі
Залиште коментар
Х
18.06.2020 15:45

Хочу виграти