Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Епічний ігровий сет від Razer: приготуйся всіх порвати в іграх!

Дата публікації: 07.07.2017 10:19
Дата оновлення: 07.07.2017 10:19

Razer Lancehead tournament edition і ігрова поверхня Razer Sphex v2

Почнемо мабуть з мишки і ігрової поверхні, тому що це сама база, яка потрібна для кожного геймера.

Мишку razer lancehead tournament edition зробили симетричною, так що можна грати хоч правою, хоч лівою рукою. При цьому мишка досить низька, з плавним скатом і невеликим розширенням під долонею. Через свою невисоку витягнутої форми вона, скоріш за все, буде зручніше тим, хто звик до долоні хвату.

Бічні кнопки з чітким ходом, але як на мене - завузькі. І знову ж таки - мені було важкувато дотягуватися до далекої кнопки, а пацанам норм. Мабуть, мініатюрні дівчата-геймерша серед розробників ігрових гаджетів не котируються як цільова аудиторія.

Поверхня мишки - це просто щось. Матовий абсолютно неслизький пластик лягає під руку як влитий, навіть якщо долоні вологі - мишка не прослизає під рукою. Бічні поверхні під великий палець зроблені з рельєфними смужками з трохи прогумованого софт-Тача, так що з точки зору тактильних відчуттів я готова віддати цій мишці з 5 балів все 6.

Сюди поставили фірмові свічі Razer Mechanical Mouse. Вони створені за сприяння компанії Omron, яка робить найкрутіші механічні свічі для ігрових мишок, так що навіть не дивно, що заявлений ресурс рейзеровского дітища - 50 мільйонів натискань. Призвал противника до смерті!

Крім свічів і ергономічній конструкції для того, щоб усіх порвати в грі потрібен хороший сенсор. Тут варто якісний оптичний сенсор, який дозволяє підвищувати dpi аж до 16 тисяч. Кнопки перемикання dpi хоча і дуже маленькі, на дотик визначаються легко і потрапити по ним не важко. Хоча в запалі бою, думаю, це буде не дуже швидко. Приємно те, що при зміні dpi кнопками на мишці в кутку екрану вам показується значення, яке встановлюється. 

Дуже сподобалося коліщатко прокрутки - спочатку воно здається тугим, але до цього швидко звикаєш. Зате плавність прокрутки просто фантастично чітка - відчуваєш кожен міліметр скрол. Натискання коліщатка короткий і чіткий. Плюс поверхню коліщатка зроблена з малюнком з тонких точок, так що палець не прослизає і ти отримуєш максимальний контроль над прокруткою.

По контуру мишки, логотип і коліщатко прокрутки підсвічуються. Налаштувати всі кольори можна у фірмовій утиліті Synapse. Можна вибрати один колір або залишити різнокольоровий варіант Chroma, а також переключити режим роботи - статичний, динамічний, дихання, циклічна зміна спектра і хвиля - в такому випадку по поверхні мишки будуть перекочуватися світлові хвилі різних кольорів. Кому потрібно більше кастомізації - заходите в конфігуратор Chroma - там можна залипнути на пару годин.

Кріпиться мишка довгим шнуром в міцної оплетке. Можна бути впевненим, що такий шнур не зламається в процесі використання.

Щоб мишка спритно себе показувала в іграх - без килимка не обійтися, тому у мене тут є ігрова поверхня razer sphex v2. Вона дуже тонка - всього 0,5 мм, але при цьому зроблена з міцного полікарбонату, так що прослужить вам довго, навіть їсти будете постійно носити її з собою. Особисто я віддаю перевагу невеликі килимки, але знаю, що багато геймери вибирають варіанти побільше, тому що рухають руками активніше. Але з мишкою з чутливістю 16000 fps взагалі не уявляю, навіщо взагалі рухати руками.

Razer Ornata Chroma 

Razer Ornata Chroma - це на просто геймерская клавіатура, це просто космос. Причому тут я не жартую - крім стандартних режимів підсвічування, ця клава може світиться в режимі зоряного неба. Серйозно, це так прикольно - рандомний зірочки бігають по клавіатурі. Але це ще не все, чим може здивувати вас ця клавіатура.

Шнур підключення тут - довгий, в такий же оплетке, як у мишки. Зовні так відразу не скажеш, що це геймерская клава - дизайн досить строгий, акуратний. Почасти такий ефект виходить, тому що профіль клавіш тут середній. Як пояснює це сама компанія Razer - це робить відгук максимально швидким, але при цьому чіткіше, ніж на мембранкі. І дійсно, пальці легко переміщуються від клавіші до клавіші як в грі, так і при наборі тексту. Назвали все це справа Razer Mecha-Membrane Technology. Клікає вона також голосно, як і інші механічні клавіатури, але хід клавіш дійсно став дуже коротким, без люфту - у відповідь на коротке натискання отримуємо чіткий миттєвий відгук. 

За розкладці все досить звично, хіба що клавішу fn перенесли направо, а Віндоус залишили зліва. Краще б зробили навпаки, але це моя особиста думка. 

Для зручності друку та ігор все клавіші забезпечили антігостінговой технологією, що підтримує до десяти одночасних натискань. З власного досвіду скажу - набирати текст на такій клавіатурі було кайфово, грати - ще приємніше, тому що вона дійсно дуже жвава і моментально реагує належним чином. Те, що потрібно, коли Ничкало в шутере при раптовому нападі.

Управляється клавіатура через вже звичний нам софт Razer Synapse. Режимів підсвічування звично для Razer багато, і як можна було помітити з приставки Chroma в назві - вона різнобарвна. Виробник заявляє, що всього є майже сімнадцять мільйонів квітів для кастомізації. Хоч по десять разів на день міняй колір, під настрій. 

Мені найбільше подобається варіант хрому або плавне дихання. Кльовий режим брижі - натискаєте на клавішу - і від неї розбігаються хвилі по клавіатурі. Але трохи непрактично, якщо набираєш текст - літери на клавішах не підсвічуються, а від метушні підсвічування розрізнити їх ще складніше. Так що або наосліп набирати, чи режим спокійніше ставити. Те ж стосується і режиму світла зірок - виглядає прикольно в режимі очікування, але коли користуєшся - не дуже практично. Той же режим вогонь виглядає практичніше. Але так гіпнотизує і розслабляє, що можна забутися і оп - ви вже сидите, загорнувшись у плед і п'єте какао з маршмеллоу.

У тому ж додатку можна записати макроси, які стануть в нагоді в іграх. Є спеціальний ігровий режим - в ньому можна відключати роботу деяких клавіш і їх поєднань. Викликається він з програми Synapse або за допомогою функціональної клавіші на самій клавіатурі.

З великою турботою про ваше здоров'я виробник передбачив накладку під руки, щоб кисті не втомлювалися при довгій роботі. Поверхня м'яка, а коли кладеш на накладку руки - я прям не знаю, як працювати після цього на інших Клава.

Загалом, клавіатура залишає про себе приємні враження - швидка, шалено красива, хоча це і не головне в геймерском девайсе, але ж все повинно бути прекрасно. 

Razer Kraken 7.1 v2

Razer Kraken - це таке ім'я для тру геймерів, яке навіть пояснювати не потрібно. З перших моделей і апгрейда Про - це завжди були круті великі навушники з якісним об'ємним звуком. А в нових Razer Kraken 7.1 v2 все зробили ще крутіше, хоча я і сумнівалася, що це можливо.

З першого погляду на Razer Kraken 7.1 v2 розумієш, що це ігрові навушники - великі, зі світловим логотипом Razer на обох чашках. Він тут переливається всіма кольорами веселки, та й варіантів світіння підвезли вагон і маленький візок - не нудьгувати.

Єдиний мінус цих навушників для мене - вони занадто громіздкі - мені буквально через півгодини гри стало важко в них сидіти. На чоловічі вуха і голови ця ігрова гарнітура підходить набагато краще і виглядає пропорційніше. 

Амбушюри щільні, м'які і забезпечують вам шикарну звукоізоляцію, м'яко обволікаючи вухо. Оголовье зробили не з такою м'якою оббивкою, зате гнеться і подпружиненное саме по собі, так що на голову навушники сідають як влиті. А для фортеці вся конструкція зроблена з алюмінію, так що можна розраховувати на довгу вірну службу. Додатково чашки можна висунути, а ось трехмерно їх не покрутити - жорстко зафіксовані по горизонталі і зовсім трішки рухаються по вертикалі. Але це впливає тільки на компактність і портативність навушників, але не на їх зручність - навіть з такою жорсткою конструкцією вони добре підходять самим різним людям.

Мікрофон висувний, так що коли ви слухаєте музику - затишно ховається в лівій чашці, а коли потрібен - буквально за дві секунди готовий до роботи. Вірніше, до переговорів з тіммейтов, коли йдете в рейд. Якість передачі звуку стандартне для ігрових навушників.

Навушники підключаються до комп'ютера через USB, і відразу просять фірмову утиліту Synapse. Там можна не тільки декоративно вибрати підсвічуванням, але і налаштування аудіо і мікрофона, підкрутити еквалайзер і - дуже корисна штука - відкалібрувати об'ємне звучання. 

А зробити це треба ось чому - навушники працюють з ефектом віртуальної системи 7.1. Це настільки круто, що ти відчуваєш себе десь там, в середині сцени фільми або ігри. А коли за твоєю спиною гарчить танк - ось це вже стає стремненько!

Для того, щоб звук був не тільки об'ємним, а й якісним - всередині встановлено 50 мм динамік. Звучання виходить збалансованим, навіть якщо не морочитися з настройками еквалайзера - досить і басів, і середніх, і високих.

Загалом, навушники великі і круті, для серйозних геймерів!

підсумки

Підводячи підсумки, скажу, що з таким сетом Razer я набагато впевненіше почуваю себе навіть в звичним іграх. Хоча я до сих пір не люблю механіку в звичайному житті, ця клава змогла мене підкорити. Навушники на сто один відсоток занурюють в гру, а мишка - просто зручний гаджет, який потрібен апріорі, незалежно від ігрових переваг - підійде і під шутери, і під рпг. Єдиний мінус - все три гаджета підключаються через ЮСБ, так що мені потім вже флешку або зовнішній хард приткнути нікуди було. В такому випадку не завадить запастися невеликим USB-хабчіком.

Звичайно, це всього лише один з варіантів, як можна себе підготувати до дійсно чемпіонським баталій. Хто любить більш низькопрофільні мишки або хоче навушники поменше, а може марить клавой-скелетоном - велкам на ігровий портал нашого сайту, посилання в описі. Так просто рай для геймера, вибирайте, що хочете.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії