Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

CES 2016: Новий смартфон Acer Liquid Jade Primo

Дата публікації: 28.01.2016 14:15
Дата оновлення: 28.01.2016 14:15

Новинка з довжелезною назвою Acer Liquid Jade Primo стала одним з небагатьох пристроїв під управлінням Windows 10 Mobile. Смартфон примітний в першу чергу тим, що на відміну від Lumia-девайсів має більш згладжений корпус з округленими кутами. До того ж, пристроїв на цій операційній системі настільки мало, що кожне з них - на вагу золота. Так що новинка здатна стати справжнім хітом.

Liquid Jade Primo схожий на своїх побратимів по лінійці під управлінням Android. Тут присутній фірмова кругла решітка мультимедійного динаміка, ергономічний дизайн і симетричність корпуса. Захисне скло прикриває 5,5-дюймовий екран AMOLED з роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів, який відрізняється яскравими, соковитими кольорами і відмінним запасом яскравості.

Ну а для забезпечення високого рівня швидкодії використовується шестиядерний процесор Snapdragon 808 з продуктивною графікою, 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ для зберігання даних з можливістю розширення. Крім цього основна камера оснащена 21 Мп матрицею і подвійним спалахом. А фронтальна камера має 8 Мп сенсор для шикарних Селфі.

Ще одна особливість смартфона - наявність універсального роз'єму USB Type-C і функції Continuum від Microsoft. З її допомогою смартфон перетворюється в ПК для роботи і будь-яких завдань при підключенні монітора, клавіатури і миші. Так що для редагування тексту навіть не знадобиться ноутбук або планшет, все можна буде зробити на моніторі в повноцінно пакеті Microsoft Office.

Коментарі
Залиште коментар