Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

CES 2016: Компанія LG представила нові OLED-телевізори з підтримкою 4K HDR

Дата публікації: 25.01.2016 16:48
Дата оновлення: 25.01.2016 16:48

Відвідувачі виставки ознайомилися з технологіями компанії на стенді компанії, включаючи продукти на основі OLED-панелей з дозволом 4K і розширеним динамічним діапазоном (HDR), який в моді-лях G6 і E6 представлений технологією HDR Pro.

Моделі G6 і E6 - перші телевізори LG з унікальним дизайном - екран розміщений прямо на скляній основі. Телевізори оснащені ультратонким 2,57 мм OLED-дисплеєм з напівпрозорої скляною задньою поверхнею і спрямованої вперед звуковий панеллю. Унікальні конструктивні характеристики реалізовані завдяки технології OLED. Моделі G6 і Е6 є абсолютно новий рівень домашніх мультимедійних систем.

На всіх LG OLED TV в 2016 році розміщений значок Ultra HD Premium від UHD Alliance (UHDA), що говорить про відповідність встановленим в галузі стандартам дозволу, розширеного динамічного діапазону, високої яскравості, рівня чорного, широкого колірного охоплення і якості звуку, а також іншим критеріям. Нові телевізори підтримують стандарти формату HDR, які використовуються провідними телекомпаніями світу, кіностудіями та виробниками побутової електроніки, такі як HDR10 і Dolby Vision.

Нова технологія Pixel Dimming підтримується для телевізорів OLED TV з HDR. На відміну від LCD-дисплеїв, де часткове відключення світлодіодної підсвітки затемнює цілі секції на екрані, кожен піксель на OLED-панелі може включатися і вимикатися самостійно. В результаті чого OLED телевізори відтворюють чіткі, яскраві кольори і відображають деталі в тінях, навіть якщо яскраві об'єкти розташовуються поруч з темними ділянками. Це дає гарантію, що чорний буде відображатися глибоко, а яскраві кольори будуть насиченими, що робить OLED телевізори ідеальними пристроями для відтворення контенту з підтримкою HDR.

Завдяки 10-бітної панелі і 10-розрядному процесору, OLED телевізори можуть відтворювати більш ніж мільярд квітів, а технологія Color Prime Pro дозволяє відображати найдрібніші деталі квітів і градацій відтінків, охоплюючи 99% колірного простору DCI-P3. З високим індексом передачі кольору OLED телевізори дозволяють користувачам повною мірою насолодитися високоякісним контентом. А підтримка стандарту трансляції BT.2020 говорить про те, що моделі G6 і Е6 вже сьогодні готові до майбутнього.

Нові ТВ оснащені спрямованої прямо на глядача звуковий панеллю, розробленої у співпраці з компанією Harman/Kardon. Вона доповнена вуферами для посилення звучання динаміків, що відрізняє телевізори LG OLED TV від інших ультратонких телевізорів.

Лінійка телевізорів OLED працює на останній версії платформи WebOS 3.0, яка забезпечує винятковий досвід використання телевізорів LG Smart TV, допомагаючи користувачам інтуїтивно орієнтуватися в навігації телевізора. З поліпшеними можливостями підключення, віддаленими функціями і великою кількістю контенту платформа WebOS 3.0 здатна сподобається навіть самим вимогливим клієнтам.

 

Коментарі
Залиште коментар
С
16.02.2017 01:11

Первые впечатления от OLED-телевизора с поддержкой 4K HDR – это фантастика! Прежде всего, дизайн. Экран, размещенный на основе из стекла, супертонкий дисплей, необычное расположение звуковой панели, которая направлена на зрителя. Изображение чудесное, каждый пиксель может включаться отдельно, звук просто невероятный, усиливается вуферами. При этом поддерживаются все форматы HDR, простая навигация.