Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Навіщо потрібне «розумне» світло?

Дата публікації: 30.07.2021 09:51
Дата оновлення: 30.07.2021 09:51

Лише уявіть: ви повертаєтесь додому після робочого дня. Вечір, дощ, на вулиці темно. Але як тільки ваш автомобіль під'їхав до будинку, відразу увімкнулось освітлення у дворі і відчинились гаражні ворота. Після того, як ви вийшли з авто, «розумна» камера ідентифікувала ваше обличчя, відчинила дверний замок і відключила охоронну сигналізацію. Увійшовши до будинку, де світло вже увімкнулось автоматично, ви чуєте улюблений трек, який увімкнула «розумна» аудіосистема і одночасно свист чайника, що закипає - він «знає», що ви любите випити гарячого чаю, коли на вулиці холодніше 15 ° С (а в цей час за вашою спиною зачинилися ворота, вимкнулося світло в гаражі, а яскравість освітлення у дворі знизилася до 10%).

Посмакувавши чаєм, ви згадуєте, що вам треба закінчити важливий лист, тому піднімаєтеся у свій кабінет і повідомляєте «розумному» будинку про бажання попрацювати. Аудіосистема вимикає звук, а яскраве холодне біле світло допомагає вам зосередитися і за 20 хвилин закінчити документ. Через півгодини до будинку підходять ваші друзі з пивом - адже сьогодні півфінал футбольного чемпіонату. Як тільки вони входять в зону дії датчиків, двір заливає яскраве світло, що допомагає камері «побачити» обличчя гостей і провести їх ідентифікацію. «Розумний» замок інформує вас про те, хто до вас прийшов і, після голосового підтвердження, розблоковує вхідні двері. Через годину ви з друзями захоплено стежите за баталією на полі, а розумне освітлення, синхронізоване із зображенням на екрані, допомагає вам відчувати себе так, ніби ви знаходитесь там, на стадіоні, а не у вітальні свого будинку. Ще через годину, ви лежите у своєму ліжку, згадуючи найяскравіші моменти матчу, а яскравість освітлення плавно зменшується, одночасно роблячи світло більш теплим - адже вам потрібно відпочити перед завтрашнім новим днем ...

І це не фантастика, це далеко не повний перелік того, що вже зараз може «розумне» світло і «розумний» будинок. За умови, що це правильне «розумне» світло, а не просто лампи, які управляються дистанційно.

Так які ж можливості надає Philips Hue для своїх власників

Легко створювати свою особливу атмосферу

1

Якщо на вулиці спекотне літо, а вам хочеться згадати зимові морозні дні – холодне блакитне світло сценарію «Зимовий ранок» допоможе вам легко це зробити. У вас романтичний настрій – вмикайте сценарій «Відпочинок на заході» і проведіть незабутній вечір з коханою людиною. У вас мега-вечірка і мартіні ллється рікою? Обирайте сценарій «Ібіца» або синхронізуйте освітлення з музикою або відеоконтентом - і все буде COOL!

Керувати світлом легко і невимушено

2

Для того, щоб забезпечити максимальний комфорт для користувачів, Philips Hue пропонує безліч варіантів управління світлом. Крім використання стандартних вимикачів, ви можете керувати світлом за допомогою портативного пульта управління, з вбудованими магнітами, що дозволяє, наприклад, приліпити його на холодильник (найбільш відвідуване місце в будинку). Ви також можете використовувати телефон або планшет для регулювання світла, запуску або створення сценарію. Люди, які вважають за краще працювати головою, а не руками, можуть управляти світлом за допомогою голосових помічників, так як Philips Hue працює з Google Assistant, Amazon Alexa, Apple home kit і навіть марною в наших краях Yandex Alisa. Але це ще не все. У вашому розпорядженні будуть ще і бездротові датчики руху, з віялом можливих налаштувань, а також автоматичні сценарії, які працюють за тимчасовим розкладом і з урахуванням вашого місцезнаходження.

Світло, з яким легко прокидатися і засинати

2

Будильники з жахливим рінгтоном, що зіпсував не один цікавий сюжет уві сні, більше не потрібні. Імітація сходу сонця для легкого і приємного пробудження – ось що зараз справді актуально. Режим "Пальмовий оазис" ідеальний для легкого пробудження, а "Захід в савані" допоможе швидко і міцно заснути (втім, у вас є можливість поекспериментувати з 16 мільйонами кольорів і створити свої власні кольорові  сценарії).

Безпека

Можливість інтеграції освітлення Philips Hue з «розумною» системою безпеки (відеоспостереження, сигналізація, «тривожна кнопка», система контролю доступу в під'їзд, на поверх і в квартиру) забезпечить потрібну кількість світла там, де це важливо і тоді, коли потрібно, підвищивши рівень вашої безпеки і комфорту. Окрім того, виїхавши у відпустку, ви можете використовувати сценарій, що імітує вашу присутність вдома - періодичне включення світла в різних кімнатах не дасть кримінальним елементам запідозрити, що квартира зараз без господаря. А промисловий протокол ZigBee, що використовується для зв'язку пристроїв Philips Hue між собою надійно захистить вашу систему від несанкціонованого доступу.

Легкий старт

Щоб підключити Philips Hue вам не потрібно бути інженером або програмістом і знати такі слова як шлюз, порт, переривання тощо. Чим завжди вигідно відрізнялася продукція Philips - так це простотою використання. Мобільний додаток Philips Hue проведе вас крок за кроком через короткий процес встановлення і буквально через десять хвилин у вашому розпорядженні опиниться справжнє «розумне» світло.

Інтуїтивно зрозумілий додаток Philips Hue допоможе зорієнтуватися в численних приголомшливих функціях, а якщо потрібна підтримка - до ваших послуг добірка відео порад на всі випадки життя (посилання).

Детальніше про те, можливості Philips Hue на сайті виробника (посилання).

Коментарі
Залиште коментар