Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-5 речей для активного літа

Дата публікації: 09.08.2016 14:57
Дата оновлення: 05.06.2023 14:59

Смартфон


Користь смартфона очевидна – це основний засіб комунікації, і кишеньковий навігатор, і портативна камера. З нинішньою кількістю корисних програм для смартфона, говорити про якусь поїздку без нього не доводиться. Та що там – багато хто навіть день без нього витримати не може! Отже, це навіть не обговорюваний пункт номер один у списку обов'язкових речей.

Рюкзак


Туристи сміливо вирушають за 60-літровими гігантами для тижневих походів, тут навіть сперечатися нема про що. Але і більш" цивільному" туристові рюкзак стане в нагоді, особливо якщо вибрати стильну модель міського рюкзака літрів на 15-20. Він може бути як доповненням до валізи, так і основним вмістищем багажу, якщо ви їдете тільки на уїк-енд і не плануєте тягнути нічого, крім змінної футболки та купальника.

Екшн камера


Must-have для всіх екстрималів та любителів активного відпочинку. Хоча навіть якщо ви просто гуляєте незнайомим містом екшн-камера на селфі-стику допоможе вам зняти відмінний тревел-блог. На відміну від камери більшості смартфонів, спеціальні екшн-камери краще стабілізують зображення, тому навіть на ходу відео записується плавно.

Браслет від комарів


Влітку доводиться мазатися купою кремів – і від комарів, і від сонця, і зволожуючим, бо при довгих прогулянках обличчя згоряє та обвітрюється. Щоб хоч трохи зменшити кількість тюбиків, які доводиться тягати із собою, можна взяти із собою браслет від комарів.

Термосумка


Зручна термосумка – це не тільки холодні напої під сонцем, що Пить! Якщо погода на вулиці не особливо тепла, можна захопити собою з будинку термос з чаєм та гарячий обід.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії