Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чи не будинок, а справжня фортеця з Sentri - розумною системою безпеки, камерою спостереження і погодної станцією

Дата публікації: 18.12.2015 14:37
Дата оновлення: 18.12.2015 14:37

Але і це ще далеко не всі переваги Sentri. Вона служить віддаленої системою зв'язку, для підключення і стеження за будинком з будь-якої точки світу. Система вміє аналізувати звички членів сім'ї, стежити за освітленням, відключаючи непотрібні світильники для економії електрики. При цьому відбувається повний контроль температури, вологості, чистоти повітрі з денними, тижневими і місячними звітами прямо на мобільний пристрій власника. До всього іншого, Sentri легко інтегрується в загальну систему "розумного будинку" і сумісна з популярними рішеннями від Nest, Wemo, Hue, Lockitron.

Все це говорить про найширші можливості системи. Пристрій збереже не тільки нерви, а й гроші користувача, оскільки всі потенційно небезпечні для будинку ситуації потраплять в поле зору системи і власник буде відразу ж попереджений. Блок керування має приємний, сучасний дизайн, так що з легкістю впишеться в інтер'єр будь-якого житла. Ймовірно, стороння людина не побачить особливої різниці між Sentri і невеликий фоторамкой.

Ще одна позитивна сторона системи – це простота установки. Навіть інструкція не знадобиться. Досить розпакувати пристрій, прикріпити його на стіну (або встановити на комплектую підставку), під'єднати до мережі Wi-Fi і встановити мобільний додаток для iOS і Android.

Так що якщо ви не хочете турбуватися про протечках води, газу, про поведінку свого вихованця під час вашої відсутності, взагалі, про інших побутових проблемах – перекладіть всі турботи на Sentri, дійсно розумну систему моніторингу та безпеки.

Пристрій доступний для попереднього замовлення в мережі MOYO!

Коментарі
Залиште коментар