Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Компанія MOYO отримала нагороду Ukrainian Business Award 2022

Дата публікації: 20.10.2022 09:53
Дата оновлення: 20.10.2022 11:28

Мережа магазинів техніки та електроніки MOYO.ua стала переможцем Ukrainian Business Award 2022!

Ukrainian Business Award — щорічна премія, яка відзначає найуспішніші компанії в чотирьох сегментах бізнесу та 99 видах діяльності на території України. Аналітики премії вивчають фінансово-економічні показники та фактори ризику бізнесу, позиціонування бренду на ринку і динаміку росту компанії протягом декількох років. На основі отриманих даних експерти формують рейтинг, що є об’єктивною оцінкою розвитку підприємства.

Протягом останніх років MOYO помітно розвиває мережу магазинів та присутність у різних регіонах України, розширює асортимент, додає нові категорії товарів і першим в Україні відкриває передпродажі новинок, запроваджує нові можливості для наших клієнтів. 

Особливо ми пишаємось своїми інноваційними здобутками. MOYO став першим ритейлером в Україні, який почав видавати електронні чеки замість паперових на всі онлайн-замовлення, реалізував оформлення кредиту онлайн та працевлаштування без паперів за допомогою державного веб-порталу Дія, запустив авіадоставку замовлень день у день, створив власний NFT тощо. У 2021 році ми провели два всеукраїнських аматорських кібертурніри: другий MOYO Cyber Cup, який відбувся восени 2021 року, увійшов у Книгу рекордів України. Усе це дозволило нам розширити аудиторію лояльних клієнтів та збільшити свою частку на ринку.

«Кожна нагорода для нас — це почесна відзнака наших зусиль для клієнтів і місця MOYO в українському ритейлі. Ми прагнемо започатковувати тренди, і перемога MOYO в новій амбітній премії Ukrainian Business Award — показник того, що ми розуміємо сучасні потреби українців та їхні очікування від компаній та бізнесів», — коментує генеральний директор компанії Валентин Івакін.

 

Коментарі
Залиште коментар