Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

JBL T600BT: огляд навушників за 100 у.о

Дата публікації: 13.07.2021 16:54
Дата оновлення: 13.07.2021 16:54

Компанія JBL розробила Т-серію спеціально для покупців, які не готові переплачувати за сумнівні технології. У моделі T600BT все необхідне для комфортного прослуховування музики плюс активне шумозаглушення, яке інші виробники не ставлять на бюджетні навушники.

Огляд JBL T600BT — модних навушників з шумозаглушенням

Шикарні повнорозмірники: Jbl Live 500BT: огляд характеристик і 4 просунутих функцій

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри 

Основний матеріал корпусу — добротний пластик, переважно матовий. Щоб чаші виглядали по молодіжному, виробник оформив їх у глянці. Вибір кольору залежить від того, хто буде носити гарнітуру. Хлопцям, які віддають перевагу яскравим тонам, підійде синій колір, дівчатам — білий або рожевий. Втім, білий, як і чорний (black), належить до універсальних варіантів, актуальних незалежно від статі й стилю одягу. 

характеристики JBL T600BT

Міцність дужки забезпечує внутрішня сталева стрічка. Тильна сторона наголов’я обтягнута екошкірою, з цього матеріалу також зроблені амбушури. Чаші з’єднані з наголов'ям, що забезпечує свободу руху у двох площинах. Гарнітура легко складається та приймає «похідне положення». Важить вона всього 173 г, посадка не доставляє дискомфорту. Виробникові легко вдалося домогтися компактності конструкції, оскільки діаметр динаміків — всього 32 мм. 

Ще одна модель серії Live: JBL Live 400BT: огляд 5 фішок

Батарея та автономність 

До комплектації навушників входить перехідник на 3,5-міліметровий роз'єм для дротового підключення смартфона. При такому приєднанні до джерела сигналу залишається непотрібним bluetooth, зате досягається максимальна якість відтворення музики та економно витрачається батарея. З точки зору заощадження акумулятора, різниця чітко простежується за характеристиками автономності JBL T600BT:

Працюють блютуз і шумодав
12 годин
Тільки блютуз  22 годин
Шумозаглушення без блютуза  30 годин

Такі можливості акумулятора місткістю 610 мАг. Час його зарядки — 2 години. Якщо слухати музику пару годин на добу, батареї вистачає на тиждень. Для зарядки у комплекті є перехідник на повнорозмірний USB. Живити «вушка» можна від телефонного адаптера або комп'ютера

Бюджетні «Соні»: Sony WH-CH510: огляд дизайну, звуку і 4 можливостей 

Звук 

Звукову картину навушники «малюють» великими «мазками». Несуттєві деталі опускаються. Ніщо не заважає слухачеві зосередити свою увагу на головному, надихнутися переданими емоціями, отримати заряд енергії. Високі частоти чітко чутно. Акуратним басам, можливо, трішки не вистачає глибини, але не будемо забувати, що в нашому огляді JBL T600BT мова йде хоч і про накладні, але не про повнорозмірні навушники.

навушники JBL T600BT огляд

В цілому модель радує якістю звучання. При достатній деталізації не спостерігається надмірної сухості. Промальовування уявної сцени залишає приємне враження. Особливо класна гарнітура при відтворенні музичних композицій сучасних жанрів. Класику та джаз іноді трохи не дотягує. 

Використовувати навушники як гарнітури краще при бездротовому підключенні. В іншому випадку замість власного мікрофона «вушка» намагатимуться використовувати відповідний функціонал смартфона, який може лежати, наприклад, у кишені куртки. 

Основні звукові характеристики:

  1. Чутливість — 100 дБ. 
  2. Імпеданс — 32 Ом. 
  3. Максимальний тиск звуку — 95 дБ.

Шумодав надійно відсікає всі побутові звуки: розмови в офісі, роботу телевізора у сусідній кімнаті та т. ін. Мелодію телефонного дзвінка, клаксон автомобіля, шум локомотива в метро у навушниках ледь чутно.

Функціонал і управління

Кнопки управління помістилися на правій чаші, для правшів це ідеальний варіант. Можна додавати/збавляти звук, вмикати/вимикати шумодав, приймати дзвінки натисканням середньої кнопки. Для перемикання треків потрібно затримати палець на регулюванні гучності. Пара індикаторів сигналізують про поточний стан навушників: один світиться синім при підключенні по блютузу, другий — білим при активному шумозаглушенні.

функціонал T600BT

На лівій чаші поруч з роз'ємом microUsb розміщено світлодіодний індикатор, що сигналізує червоним про недостатній заряд батареї. Також «вушка» просяться до розетки, посилаючи періодичний звуковий сигнал. Яких-небудь принципово нових функцій і технологій у гарнітурі шукати не варто. 

Накладні без шумозаглушення: Навушники Philips SHB3075BL: огляд хіта продажів 2021 року

Ціна та якість 

Модель має попит завдяки вдалому поєднанню ціни та функціональності. У сегменті бюджетних пристроїв складно знайти гарнітури з активним шумозглушенням. Якщо порівняти пропозиції магазинів, які продають навушники JBL T600BT, і зробити огляд цін, отримаємо діапазон 2500-3000 грн. Якщо розглядати всі моделі накладних JBL з шумозаглушенням — середня вартість складе близько 5000 грн. 

Якість навушників підтверджують відгуки з інтернету. Покупці відзначають: 

  • добротну збірку, 
  • фірмовий звук, 
  • вдалу ергономіку. 

З гарнітурою веселіше підтримувати спортивну форму, з нею комфортно бігати, крутити педалі велосипеда. Для повного щастя у комплекті не вистачає чохла, але це можна поправити. 

На завершення відзначимо ремонтопридатність навушників. Домашні умільці, а тим більше професіонали, що працюють у сервісних центрах, їх легко розбирають для діагностики та усунення дрібних несправностей. Офіційна гарантія становить 1 рік. 

Статусна моделька: Sony WH 1000XM3: огляд характеристик і 5 інтелектуальних можливостей 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії