Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 причин, чому варто обладнати будинок системою Broadlink

Дата публікації: 26.07.2016 16:03
Дата оновлення: 26.07.2016 16:03

5 причин, чому варто обладнати будинок системою Broadlink:

1.Безкоштовне кроссплатформне ПО. Керуйте зі смартфона або планшета за допомогою безкоштовного додатку e-Control, яке доступне і в AppStore, і в Google Play.

2.Бездротова простота. працюють через вашу домашню мережу Wi-Fi і не вимагають складної налаштування.

3.Вільний доступ. Керуйте пристроями розумного будинку можна звідки завгодно, а при бажанні можна створювати ланцюжка дій для спрощення керуванням.

4.Модульна система. тільки те, що вам потрібно, а при необхідності – докуповуйте нові пристрої – всі продукти Broadlink працюють один з одним.

5.Постійні поліпшення. додатки e-Control і пристроїв Broadlink постійно приходять поновлення для поліпшення взаємодії і впровадження нових функцій.

Діюча лінійка продуктів включає в себе:

● Розумна Wi-Fi розетка SP дозволить вмикати/вимикати техніку і встановлювати таймери віддалено за допомогою смартфона.

● Універсальний Wi-Fi пульт RM замінить всі пульти в будинку, зібравши їх в смартфоні. Застосовується для керування кондиціонерами, телевізорами, аудіо системами, світлом та іншою технікою з функцією дистанційного керування.

● Розумний вимикач дозволяє зі смартфона вмикати і вимикати світло с.

● Універсальний датчик контролю середовища e-Air складається з набору датчиків, які в режимі реального часу аналізують стан середовища в приміщенні. І на підставі цих даних – взаємодіє з іншими пристроями.

● Система сигналізації S1 при спрацьовуванні датчиків відкриття або сенсорів руху відправляє Push-повідомлення на ваш смартфон, а разом з іншими продуктами від допоможе автоматизувати процеси в будинку.

Коментарі
Залиште коментар