Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Huawei Freebuds 3: огляд в 5 розділах

Дата публікації: 18.08.2021 15:25
Дата оновлення: 18.08.2021 15:25

Компанія Huawei відома не тільки модними смартфонами. Поява навушників Freebuds 3 довела, що виробнику під силу найдосконаліші технології у світі портативної акустики. У цій моделі все на висоті: звук, дизайн, можливості управління. 

Huawei Freebuds 3: огляд аналогів Airpods

Огляд навушників наступного покоління: Huawei Freebud 4i: огляд 6 найбільш примітних характеристик

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Дизайнерам, які працюють над моделями внутрішньоканальних «вушок», складно чимось здивувати покупців. На погляд користувача, який особливо не розбирається у мобільній акустиці, вкладиші Huawei Freebuds не відрізняються від Airpods. На презентації китайці продемонстрували слайд, на якому навушники нагадують дельфінів. Однак таке порівняння виглядає дещо натягнутим.

Дизайн кейса виглядає цікавіше. Кругла плоска коробочка нагадує невелику шайбу. Переносити її зручно, вона запросто міститься у кишеню штанів. Переваги футляра: 

  • Компактність. Діаметр кейса — 60, товщина — 20 мм. 
  • Мала вага — близько 60 г разом з гарнітурою. 

зовнішній вигляд Huawei Freebuds 3

Самі вкладиші важать 9 г. Завдяки конструкції, майже не відчуваються у вухах. Діаметр динаміків — 14 мм. У настільки компактний формат TWS виробник зміг вмістити ряд просунутих технологій, в тому числі активне шумозаглушення. Для вкладишів це стало фішкою. У компанії Apple цим, до речі, не стали морочитися.

Кілька слів у огляді Huawei Freebud варто приділити забарвленням. Любителі непомітно одягатися зазвичай вибирають білий або чорний. Також можна купити фрібадси червоного кольору.

Мініатюрні сенхайзери: Sennheiser IE 4: огляд навушників в 4 розділи

Батарея та автономність

Робота акумулятора Huawei Freebuds:

 
Акумулятори навушників Акумулятор кейса
Місткість, мАг 30 410
Час прослуховування без шумодава, г  4 20
Час зарядки, хв  60 60

Процес зарядки кейса та «вушок» супроводжується індикацією. До комплектації входить кабель Type-C для заживлення футляра. Повного заживлення вистачає, щоб 4 рази поділитися енергією з навушниками. Вкладиші за 30 хвилин набирають близько 80% повної зарядки. Якщо їх потримати у футлярі ще 30 хвилин, вони зарядяться на 100%. 

бездротова зарядка Huawei Freebuds 3

Існує можливість бездротової зарядки. Додаток AI Life на Android-смартфоні показує рівень акумулятора кожного навушника та кейса. У цій програмі також можна налаштувати шумозаглушення реакцію моделі на тапи.

Самсунгівскі «перлинки»: Samsung Galaxy Buds: огляд і 5 вагомих аргументів профпридатності

Звук

Розповідати про навушники Huawei Freebuds без огляду акустичних можливостей було б несерйозно. Все-таки звук — головне у будь-який гарнітурі. Фрібадси в цьому плані на висоті. У них глибокі приємні баси. Акцент зроблено на середині, високі частоти розбірливі, але не дзвенять і не випирають. Мікрофон працює добре.

Запас гучності навіть дуже хороший. У багатьох вкладках її не вистачає, погано чути музику, особливо коли знаходишся у шумному офісі або у міській штовханині. Герой огляду цим не страждає. Гучності вистачить з лишком, приглушити гул літака або метро допомагає шумозаглушення. Однак занадто покладатися на нього не варто, оскільки не можна сказати, що ця технологія оптимально підходить для вкладишів. Все ж вони сидять у вухах нещільно. У цьому плані краще «затички» Huawei Freebuds Pro.

Характеристики звучання: 

  • Імпеданс — 16 Ом. 
  • Діапазон частот — 20-20000 Гц. 

Характеристики звучання Freebuds

Фрібадси — низькоомні навушники, розраховані на отримання звуку зі смартфона. Причому бажано, щоб вони працювали у зв'язці з телефоном на Андроїд. Якщо у вас айфон, на нього не вийде встановити AI Life, а значить, будуть проблеми з налаштуванням і управлінням. Оптимальний варіант — хуавеєвській смартфон з EMUI10.

Бюджетний варіант: JBL T120TWS: огляд і думка — платити чи не платити 2000 грн

Функціонал і управління

Фрібадси — високотехнологічна акустика. У них просунутий хуавеєвскій чіп Kirin A1, який забезпечує синхронну передачу сигналу в обидва навушники з затримкою всього 190 мс. Після установки AI Life на смартфон можна переналаштувати сенсорні панелі. Навушники реагують, коли їх знімають — ставлять музику на паузу. Після того як користувач одягне бездротову гарнітуру назад, вона продовжить відтворення. Також варто відзначити захист мікрофона від негативного впливу вітру на чутність при розмові.

Порівняння аірподсів: Чим відрізняються AirPods 1 від AirPods 2: 8 аргументів на питання «чи варто оновлюватися?»

Ціна та якість

«Вушка» Huawei Freebuds коштують не дешево. Цінник в межах 5000 грн пояснюється технологічністю, якістю звучання та авторитетом топового бренду. Ціна не набагато менше, ніж у найбільш бюджетних вкладишів від Apple. Тут варто врахувати, що порівняння фрібадсів з Airpods не зовсім коректно. Навушники Huawei більше підходять людям, у яких мобілки на Андроїд, а творіння Apple — знахідка для фанатів яблучної екосистеми. Якщо вартість Freebuds 3 здається завищеною, можете придивитися до «затичкам» цієї лінійки без шумодава. Дизайн і звучання у них на рівні, а ціна — близько 3000 грн. 

До збірки гарнітури у користувачів претензій не виникає. Навушники швидко сполучаються по bluetooth і стабільно підтримують сполучення зі смартфоном. Звук на них надходить без перешкод і переривань. Сенсори реагують швидко та чітко. 

Наостанок варто відзначити прогрес Huawei у сфері акустичної техніки. Ще років 5 назад виробник не радував покупців конкурентними навушниками, але в останні роки інженери компанії не бояться братися за найскладніші завдання. Вони не обмежуються запозиченнями дизайнерських рішень Apple — успішно впроваджують свої інновації. Кожне нове покоління навушників у них чимось краще за попереднє. 

На зарядку ставай: Як правильно заряджати AirPods: 3 підказки

Коментарі
Залиште коментар
Категорії