Дніпро
Технології на сторожі!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума

Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eat

Код товару: 
567699Код скопійовано
Є в наявності
405 грн
У обране
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eat

Основні характеристики
Вага, грам 180
Категорія Друга страва
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Тип страви Без м`яса, Вегетаріанське
Склад Паста 50% (манна крупа з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), томатний порошок, боби фава, порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551), веганська підлива, картопляне борошно, цибуля, томатний соус, мальтодекстрин, приправа, цибуля, часниковий порошок, перець, екстракт розмарину, натуральний ароматизатор
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 340
Країна-виробник Німеччина
Тип Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30404028
Штрихкод4015753404285
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eat

Сублімована страва "Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе". Вегетаріанська версія знаменитої італійської пасти з пряним томатним соусом - найулюбленішої та найпопулярнішої пасти на планеті. Джерелом білка тут виступають боби фава, багаті на клітковину, незамінні амінокислоти та вітаміни групи В. Особлива овочева підлива надає страві вишуканого смаку.

Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 180 г, готового - 770 г.
  • Алергени: яйця, глютен, молоко, селера.
  • Енергетична цінність упаковки: 612 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eat
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото1
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото2
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото3
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото4
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото5
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото6
Сублімати макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek`n Eatфото7