- Інтернет-магазин
- Їжа для походів
- Trekn Eat
- Сублімати яловичина з локшиною Trek`n Eat
- Все про товар
- Характеристики
- Опис
- Відгуки
- Наявність в магазинах
- Фото
Сублімати яловичина з локшиною Trek`n Eat
Схожі товари Сублімати яловичина з локшиною Trek`n Eat
Їжа для походів Trekn Eat
- Сублімати чана масалу Trek`n Eat 405 грн
Бренди
Можливо, вас зацікавить
Характеристики Сублімати яловичина з локшиною Trek`n Eat
Вага, грам | 160 |
Категорія | Друга страва |
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) | Сублімати |
Термін придатності, міс | 60 |
Склад | Паста 50% (борошно з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), підливка, сухе масло (містить молоко, E551), яловичина 9%, концентрат сироваткового білка, мальтодекстрин, картопляне борошно, печериці, модифікований крохмаль, приправа (містить селера), петрушка, перець, екстракт розмарину, сіль, натуральний ароматизатор |
Тип страви | З м`ясом |
Енергетична цінність (на 100 г), ккал | 416 |
Країна-виробник | Німеччина |
Тип | Яловичина з локшиною |
Технологія | Сублімація |
Особливості | Тривале зберігання |
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см | 8x18x3 |
Вага в упаковці, кг | 0,3 |
Артикул | 30202003 |
Штрихкод | 4015753202034 |
Відгуки та питання про Сублімати яловичина з локшиною Trek`n Eat
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- З фото та відео
- За рейтингом
- За кількістю відповідей
Опис Сублімати яловичина з локшиною Trek`n Eat
Сублімована туристична їжа «Яловичина з локшиною». Теплий, домашній смак цієї страви зазвичай не лишає байдужим. Знайоме кожному поєднання продуктів вдало доповнено грибами, зеленню й тонким букетом прянощів. «Яловичина з локшиною» — одна з найпопулярніших страв у лінійці швейцарських субліматів Trek'n Eat, яка здатна подумки перенести вас із будь-якого куточка планети на рідну затишну кухню.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні.
Особливості:
- М'ясна страва.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 160 г, готового - 640 г.
- Алергени: глютен, яйця, молоко, селера.
- Енергетична цінність паковання: 666 ккал.
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.