Запоріжжя
Козацькому роду нема переводу!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Фото
Кошик
Сума

Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat

Код товару: 
567698Код скопійовано

Товар закінчився

450 грн
У обране
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat

Основні характеристики
Вага, грам 150
Категорія Друга страва
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Тип страви Без м`яса, Вегетаріанське
Склад Картопля 23%, смажена цибуля 23% (містить глютен), боби фава, порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551), заправка (містить селера), концентрат сироваткового білка, морква, цукрова кукурудза, модифікований крохмаль, картопляна петрушка, сіль, перець, лимонна кислота, паприка мелена, кмин, часниковий порошок, імбир, натуральний ароматизатор
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 445
Країна-виробник Німеччина
Тип Картопля тушкована з цибулею
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30404027
Штрихкод4015753404278
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat

Сублімована страва "Картопля тушкована з цибулею". Класична комфортна їжа для нашого регіону: смачна та дуже поживна. Ароматна картопля та карамельна смажена цибуля створюють смаковий букет, який зігріє тіло та душу далеко від дому. А боби фава забезпечать організм корисним білком, клітковиною, незамінними амінокислотами та вітамінами групи В.

Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 150 г, готового - 640 г.
  • Алергени: глютен, молоко, селера.
  • Енергетична цінність упаковки: 668 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото1
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото2
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото3
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото4
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото5
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eatфото6