Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat

Код товару: 
567691Код скопійовано
Є в наявності
675 грн
У обране
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat

Основні характеристики
Вага, грам 170
Категорія Друга страва
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Склад Картопля 28%, квасоля звичайна 15%, яловичина 10%, сухе масло (містить молоко, E551), біб садовий, модифікований крохмаль, картопляне борошно, морква, підливка, приправа (містить селера), сіль, перець, часниковий порош, імбир, натуральний ароматизатор
Тип страви З м`ясом
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 340
Країна-виробник Німеччина
Тип Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30202002
Штрихкод4015753202027
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat

Сублімована туристична їжа "Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею". Страва, створена для outdoor-цінителів справжньої домашньої кухні. У будь-якій подорожі це картопляне рагу - смачне, натуральне й ароматне - приготується всього за 10 хвилин! Зелена квасоля, яловичина і прянощі з'єднуються в гармонійний букет смаку і зігрівають настроєм спокійної сімейної вечері.

Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • М'ясна страва.
  • Приготована методом сублімаційного сушіння.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Маса сухого продукту - 170 г, готового - 720 г.
  • Алергени: молоко, селера.
  • Енергетична цінність паковання: 578 ккал.

Приготування

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eat
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото1
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото2
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото3
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото4
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото5
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото6
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото7
Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trek`n Eatфото8