Харків
Місто-Герой! Місто інтелектуалів!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах
  • Фото
Кошик
Сума

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat

Код товару: 
567690Код скопійовано
Закінчується
585 грн
У обране
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості

Характеристики Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat

Основні характеристики
Вага, грам 160
Категорія Друга страва
Комплектація (можливі зміни в різних поставках) Сублімати
Термін придатності, міс 60
Склад Довгозерний рис 47%, підливка, суха соняшникова олія (містить молоко, Е551), яловичина 10%, мальтодекстрин, печериці, картопляне борошно, модифікований крохмаль, концентрат сироваткового білка, болгарський перець, томати, сіль, петрушка, чорний перець, лимонна кислота, екстракт розмарину, натуральний ароматизатор
Тип страви З м`ясом
Енергетична цінність (на 100 г), ккал 337
Тип Бефстроганів із рисом
Країна-виробник Німеччина
Технологія Сублімація
Особливості Тривале зберігання
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см8x18x3
Вага в упаковці, кг0,3
Артикул30202001
Штрихкод4015753202010
Показати всі характеристики

Відгуки та питання про Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat

Сублімована страва "Бефстроганов із рисом". Класичний рецепт яловичини по-строгановськи - дрібно рубаного м'яса в ніжному соусі - має справжній дворянський родовід і більш ніж 100-річну історію. "Бефстроганов з рисом" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat. Її смак самодостатній, але чудово поєднується з паприкою, естрагоном, оцтом, хересом, коньяком або білим вином, які можна додати самостійно.

Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.

Особливості:

  • Приготовлено методом сублімаційного сушіння.
  • Не містить глютену.
  • 100% натуральних інгредієнтів.
  • Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
  • Відмінне поєднання ваги та поживності.
  • Міцна водостійка упаковка.
  • Просте приготування.
  • Суттєва економія часу та палива.
  • Вміст сушеного м'яса: 16 г (близько 64 г свіжого м'яса).
  • Алергени: молоко.
  • Енергетична цінність паковання: 540 ккал.

Приготування:

Технологія сублімації містить 3 етапи:

Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.

Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.

Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото1
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото2
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото3
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото4
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото5
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото6
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото7
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото8
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eatфото9