Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Блог

Прикро, коли не вдається увійти на один сайт. А якщо з'єднання з інтернетом зовсім не подає ознак життя, стає нудно та сумно: ні відпочити, ні попрацювати. Добре хоч Windows дає підказку у вигляді назви помилки. Розбираємось, що робити при проблемах з DNS.

 

Дві ключові рекомендації, які допоможуть визначити відповідний час для посадки насіння, пересаджування розсади та догляду за вже висадженими культурами.

У статті описуються способи промивання охолоджувальної системи автомобіля в разі перегріву та перед заміною антифризу. Автор порівнює застосування спеціальної автохімії від провідних виробників і народні способи очищення радіатора, шлангів і патрубків.

Тут описані всі премудрості як непримітну кісточку перетворити на пишнозелене деревце авокадо.

Будемо експериментувати зі смаками, щоб підняти природну солодкість креветок на небувалу висоту.

 

Тут — загальноприйняті способи всіх часів і народів!

Огляди
11 березня 2024
ТОП 10 ігор для Steam Deck

У цьому рейтингу враховуємо глибину сюжету, залученість та емоційний відгук. Допоможемо визначитися з іграми, які заслуговують бути у вашій колекції на Steam Deck.

 

Стаття описує три варіанти перевірки ресурсу автомобільної акумуляторної батареї. Автор порівнює способи з погляду їхньої легкості, інформативності та доступності для недосвідченого водія. Таким чином можна навчитися перевіряти стан АКБ і самостійно вирішувати, необхідно її замінити чи ні.

Є користувачі, які прагнуть максимально підігнати Windows під свої потреби, усунути зайве, убезпечити від проникнення зловмисників. Для них видалення Microsoft Edge — справа принципу.

Реально найкращі, скажімо ми й ні крапельки не збрешемо.

Диски Synology працюють 24/7 без шкоди для продуктивності. Вони ідеальні для малого та середнього бізнесу, а також для домашніх користувачів, яким необхідний надійний та безперебійний доступ до даних. Завдяки вдосконаленій конструкції, у цих дисків покращена вібраційна стійкість, термін служби довший за звичайний. Розберемо їхні переваги та сумісність при виборі складників для NAS.

Роутер — серце домашньої мережі. Через нього отримують трафік ноутбуки, смартфони, планшети та інші пристрої. Введення пароля на Вай-фай — один із найважливіших етапів налаштування маршрутизатора.

Автор ділиться своїм досвідом і спостереженнями.

Напис на робочому столі про відсутність активації нагадує користувачам, що вони використовують Windows безплатно. Є кілька способів прибрати нагадування.

Виробники фотоапаратів забезпечують можливість взаємодії з іншими пристроями, зокрема — з комп'ютерами. Розглянемо варіанти передачі контенту на ПК та особливості підключення.

Зволожувач повітря — простий прилад, проте й така техніка ламається. Читайте про причини несправностей та способи їх усунення.

Мета статті — розібратися, чому м'ясорубка давить м'ясо, а не ріже. Розглянемо причини та запропонуємо рішення.

Огляди
4 березня 2024
ТОП 15 офлайн ігор для Android

Тут ігри на будь-який смак і прямо з вашого Android-пристрою.

Ось вона — десятка додатків, які охоплюють читання, листування, аудіювання та розмовну мову. Вони також включають уроки граматики та вправи щодо розширення словникового запасу. Користуйтесь!

В огляді познайомимося з ключовими особливостями книги, розглянемо дизайн, функціональність та продуктивність. А також оцінимо, наскільки зручна вона для читання.

Категорії