Сковорода banquet
Погортавши каталог нашого інтернет-магазину, ви побачите, що сучасні виробники пропонують величезний вибір сковорідок за розумними цінами. Їх продаж можливий із швидкою доставкою по Києву, а також Україні, а вартість залежить лише від матеріалів виготовлення та конструктивних особливостей. Хорошим варіантом буде купити сковороду banquet, виготовлену з чавуну. Це якісний та довговічний матеріал, на якому до того ж не пригорає їжа. Така сковорода здатна довго зберігати тепло, але при цьому на її нагрівання йде тривалий час. Чавунна сковорода потребує мінімального догляду: після готування досить добре помити її під гарячою водою, а потім протерти рушником. Зовсім не обов'язково використовувати популярні рідини для посуду, адже під час використання поверхні сковороди утворюється жирна плівка, завдяки якій їжа не пригорає. У такій сковороді особливо зручно готувати голубці, рагу, тушкувати м'ясо. Вона не боїться металевих щіток, вони не зашкодять поверхні.
Алюмінієва сковорода banquet відрізняється швидкістю та рівномірністю нагріву, але при цьому вона досить швидко остигає. До переваг варто віднести ще й малу вагу. Дно має бути досить товстим, інакше незабаром воно може втратити свою форму. Крім того, алюміній вступає у взаємодію з кислотами, в результаті чого страви набувають характерного присмаку. Алюмінієва сковорода не підходить для індуктивної плити. Часто виробники комбінують алюміній із нержавіючою сталлю, внаслідок чого виходить багатошарове дно. У подібних моделях алюміній розташовується між шарами сталі, а відповідно буде забезпечене швидке нагрівання, але при цьому їжа буде позбавлена шкідливих домішок. Бувають і сковороди banquet, виготовлені виключно з нержавіючої сталі. При виборі варто враховувати, що матеріал прогрівається нерівномірно, так як сталь не є хорошим провідником тепла.
Сковороди banquet
Ще один варіант – це мідна сковорода. Вона відрізняється досить великою ціною, гарно виглядає та дуже комфортабельна у використанні. Якщо неправильно поводитися з такою сковородою, вона швидко втрачає форму і тьмяніє. У зв'язку із цим мідь часто поєднують зі сталлю. Це надає сковороді міцності та довговічності. Щоб мати можливість готувати на індукційній плиті, можна придбати металеві диски. Сковорода banquet приємно здивує вас високим рівнем якості та своїми характеристиками.