Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума
Холодильник Liebherr CNSFF5703
  • Все про товар
  • Характеристики
  • Опис
  • Відгуки
  • Наявність в магазинах 1
  • Аксесуари 20
  • Фото
Акція! Безкоштовна доставка та занесення Великої Побутової Техніки по Києву!

Холодильник Liebherr CNSFF5703

Акція! Безкоштовна доставка та занесення Великої Побутової Техніки по Києву!
Код товару: 
526439Код скопійовано

Закінчується

Ціна за промокодом
23842 грн
DS77U7BTE2Код скопійовано
28 499 грн
У обране
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Холодильник Liebherr CNSFF5703фото

Натисніть, аби збільшити

Ключові особливості
Потрібна допомога з вибором?
Перегляньте схожі товари

Характеристики Холодильник Liebherr CNSFF5703

Основні характеристики
Тип Двокамерний
Модель CNSFF5703
Модельний ряд CN
Клас енергоспоживання A
Технології DuoCooling, NoFrost, PowerCooling, VarioSpace
Тип керування Сенсорне
Оснащення Нульова камера (зона свіжості), Сенсорний дисплей
Функції та можливості Режим «відпустка»
Рівень шуму, дБ 39
Об'єм холодильної камери, л 266
Об'єм морозильної камери, л 94
Морозильне відділення Знизу
Кількість компресорів 1
Система розморожування No Frost
Наявність NoFrost (Frost Free) Морозильне відділення, Холодильне відділення
Загальний об'єм, л 360
Полиці Ударостійке (загартоване) скло
Кількість полиць 5 шт.
Споживання електроенергії, кВт/рік 405
Система охолодження No Frost
Функції SuperFrost, SuperСool, Індикація температури, Регульовані по висоті ніжки-2, Сигнал відкритих дверей
Внутрішнє оснащення Дверні полиці, Лоток для яєць, Полиця для пляшок
Перевішування дверей З можливістю перевішування
Габарити (ВхШхГ), см 201,5х59,7х67,5
Вага, кг 76
Колір (основний) Сріблястий
Додаткові характеристики Два незалежних холодильних контури (DuoCooling), Дисплей, Світлодіодне освітлення, Система VarioSpace, Фільтр з активованого вугілля
Гарантія, міс. 36
Країна-виробник Китай
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см209x77x62
Вага в упаковці, кг81,5
АртикулCNSFF5703
Штрихкод4016803091073
Додатково Німецькі холодильники , Двокамерні холодильники No Frost , Холодильники кольору нержавіючої сталі , Кольорові холодильники, Безшумні холодильники, Высокие холодильники, Безшумні холодильники No frost
Показати всі характеристики

Інструкції Холодильник Liebherr CNSFF5703

Відгуки та питання про Холодильник Liebherr CNSFF5703

Відгуки  0
Питання 0
Будьте першим, хто напише відгук
Будьте першим, хто задасть питання
Сортувати
  • За замовчуванням
  • По даті
  • За корисністю
  • З фото та відео
  • За рейтингом
  • За кількістю відповідей

Опис Холодильник Liebherr CNSFF5703

NoFrost

Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обледеніння, що зазвичай потребує багато енергії й іноді – значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування холодильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші.

EasyFresh

Відділення EasyFresh довго зберігатиме свіжість ваших продуктів. Тут забезпечуються оптимальні умови зберігання для незапакованих овочів і фруктів. Кришка щільно прилягає, завдяки чому для продуктів забезпечується належний рівень вологості. Так продукти довше залишаються свіжими.

DuoCooling

Технологія DuoCooling передбачає використання двох окремих контурів, тому повітря з холодильної та морозильної камер не змішується. Завдяки цьому продукти не пересихають і не вбирають сторонні запахи. Це означає, що ви викидатимете й купуватимете менше продуктів і матимете змогу більше заощаджувати й насолоджуватися життям.

Сенсорний дисплей

Це дійсно вражає: завдяки сенсорному дисплею користуватися холодильником Liebherr просто й ви робитимете це інтуїтивно. Усі функції чітко впорядковані. За допомогою дотиків можна легко вибирати функції та перевіряти поточну температуру холодильника.

SteelFinish

Подобається стримана елегантність на кухні? Тоді вам підійде холодильник Liebherr із поверхнею SteelFinish. Коламінатний матеріал із вертикальним шліфуванням візуально дуже схожий на справжню нержавіючу сталь, він міцний і легко миється. Бічні стінки сріблястого кольору ідеально довершують стильний дизайн.

Заглиблена ручка

Оригінальність і функціональність. Ергономічне розташування суцільної заглибленої ручки, яка має вертикальне положення, дає змогу зручно й легко відкривати холодильник. Крім того, завдяки сучасному й лаконічному дизайну холодильник ідеально вписується в концепцію кухні без ручок.

InteriorFit

Доповніть лаконічний дизайн своєї кухні. Наші пристрої точно розташовуються в ніші глибиною 60 см. Звідти виступають лише двері, забезпечуючи в такий спосіб оптимальний доступ до заглибленої або звичайної ручки. Тож холодильник Liebherr не відвертає уваги від вашої кухні, а є лише родзинкою в її інтер’єрі.

Система powercooling

Хочете бути певні, що холод розподіляється відносно рівномірно? Про це потурбується система PowerCooling: потужний і водночас тихий вентилятор розподіляє холодне повітря по всьому холодильнику.

Концепція цоколя

Хочете мати потужний, зручний і водночас екологічний холодильник? Тоді Liebherr створено саме для вас. Адже технологія BluPerformance робить його справді універсальним: маючи надзвичайно великий об’єм та високу інтенсивність охолодження, він витрачає зовсім мало енергії. І зауважте, що ви його майже не чутимете: попри високу потужність, Liebherr працює дуже тихо.

Тиха робота

Що ви хочете чути на своїй кухні? Шкварчання, сміх, музику? Ви точно не хочете чути, як працює ваш холодильник. Він такий тихий, що стає зовсім непомітним. Секрет криється в його сучасній конструкції. Поєднання всіх компонентів продумане з технічної та механічної точки зору. Звучить гарно, чи не так?

Світлодіодне освітлення стелі

Верхнє світлодіодне освітлення забезпечує гарний огляд продуктів. Додаткове підсвічування: світлодіодні блоки розташовані над скляними полицями так, щоб продукти було добре видно, навіть якщо холодильник заповнений.

Дверна полиця

Хочете мати надійне місце для зберігання напоїв і продуктів? А ще хочете, щоб до них було легко дістатися? Використовуйте наші дверні лотки. Їх можна регулювати за висотою відповідно до потреб. Можна також використовувати практичний висувний і знімний тримач, у якому зручно розташовувати пляшки.

Поличка у внутрішніх дверцятах з регулюванням по висоті

Використовуйте весь простір холодильника Liebherr відповідно до своїх потреб. Для цього вам стануть у пригоді дверні полиці, які встановлюються на різній висоті. Їх положення можна швидко й легко змінювати будь-коли, тож ви зможете організувати простір на власний розсуд і безпечно зберігати різноманітні посудини й продукти.

Скляні панелі з декоративними планками з покриттям під нержавіючу сталь

Виразність, привабливість та світло - це те, що ви будете бачити щоразу відчиняючи свій холодильник Liebherr. Таке враження, зокрема, створюють прозорі полиці з безпечного скла. Їх можна швидко й легко переставити на іншу висоту лише одним рухом. Привабливий зовнішній вигляд доповнюють декоративні планки, що імітують нержавіючу сталь.

Зручне регулювання висоти для скляних полиць

Потрібно поставити в холодильник велику посудину? Просто відкоригуйте висоту скляних полиць. Можна легко регулювати положення окремих полиць, навіть якщо на них лежать продукти.

Окреме регулювання температури для різних камер

Кожен продукт – заморожений і охолоджений – має власну оптимальну температуру. Тому ваш холодильник має окремі холодильний і морозильний контури. Температуру в холодильній і морозильній камерах можна регулювати окремо. У будь-якому разі ви зможете встановити ту температуру, яка найкраще підходить для ваших продуктів. Усе просто й надійно.

EasyFresh-Safe з вбудованою направляючою для ящика

Завдяки вбудованим направляючим та обмежувачу висування, відділення EasyFresh легко відкривається й зачиняється. Ще одна перевага: конструкція направляючих рейок гарантує щільнысть закриття відділення. Тому охолоджені продукти завжди зберігаються в оптимальних умовах.

Режим CleaningMode

Досі під час чищення холодильника вибираєте, вимкнути його, щоб заощадити енергію, чи залишити ввімкненим, щоб було краще видно? Режим CleaningMode позбавляє від цієї проблеми: охолодження вимикається, а освітлення й далі працює. Так ви зможете легко очистити свій Liebherr.

EnergySaver

Хочете водночас заощаджувати електроенергію та гроші? З холодильником Liebherr це буде дуже легко, адже в нього є спеціальний режим. Якщо ввімкнути режим EnergySaver, стандартна температура підвищиться на два градуси. Тому вашому Liebherr потрібно буде ще менше електроенергії, а продукти залишатимуться свіжими.

PartyMode

Можна зустрічати гостей: холодильник Liebherr готовий до вечірки. У режимі PartyMode вмикаються функції SuperCool і SuperFrost. Через 24 години пристрій автоматично повертається у звичайний режим роботи.

SuperFrost

Хочете заморозити свіжі фрукти так, щоб вони не втратили вітаміни? Увімкніть режим SuperFrost, щоб збільшити інтенсивність охолодження в морозильній камері. Так підтримуватиметься стала температура, коли ви покладете незаморожені продукти. Режим SuperFrost також зберігає електроенергію: якщо не вимкнути функцію вручну, вона деактивується автоматично через 65 годин.

Блокування дисплея

Дисплей, що світиться, як магніт для дітей – Liebherr також знає про це. Тому дисплей оснащено функцією блокування, щоб запобігти ненавмисній зміні налаштувань. Цю функцію можна легко вимкнути.

NightMode

Холодильник Liebherr не турбуватиме ваш сон: у режимі NightMode він вимикає всі звуки. Навіть IceMaker поводиться тихенько, як мишка. Внутрішнє освітлення приглушується, тому не засліпить вас, коли ви вночі відкриєте холодильник.

HolidayMode

Збираєтеся в подорож? Тоді влаштуйте відпустку й своєму Liebherr: У режимі HolidayMode вентилятор і функція SuperCool вимкнені, а холодильник установлює температуру на +15 °C. Це допомагає заощадити електроенергію та запобігає утворенню неприємних запахів. Морозильна камера, звісно ж, продовжує працювати.

SuperCool

Хочете, щоб у холодильнику була оптимальна температура, навіть якщо ви покладете в нього теплі продукти з ринку? Для цього ми додали функцію SuperCool: якщо ввімкнути її, ваш Liebherr працюватиме зі збільшеною потужністю, доки свіжі продукти не охолодяться до температури вже наявних. Після цього функція SuperCool автоматично вимкнеться (найпізніше – через 12 годин).

BottleTimer

Чи було у вас таке, що ви клали пляшку вина в морозильник, щоб швидко охолодити, і забували про неї? Завдяки функції BottleTimer ця проблема залишиться в минулому: для швидкого охолодження вмикається функція SuperFrost. Коли пляшка охолоджується до оптимальної температури, у додатку Lieberr з’являється нагадування про те, що потрібно забрати її.

Дверна сигналізація

Попередження про відкриті двері гарантує оптимальне використання енергії та забезпечення належного стану продуктів. Якщо двері холодильника відкриті занадто довго, спрацьовує попередження – блимає світло та вмикається звуковий сигнал. Тривалість проміжку для спрацювання попередження встановлюєте ви: 1, 2 або 3 хвилини.

SabbathMode

За правилами шабату в суботу нічого не працює. Це стосується й електроприладів. Ваш Liebherr це врахує. У режимі SabbathMode освітлення, звуки та дисплей холодильника повністю вимкнено. Через 80 годин режим SabbathMode вимикається.

3 полиці для пляшок

Тепер ваші пляшки залишатимуться там, де й повинні: у холодильнику є полиця, на якій можна зручно розташувати три пляшки. На полицю можна встановити будь-яку скляну панель. Якщо вам потрібно звільнити місце – просто вийміть полицю.

Фільтр активованого вугілля FreshAir

Не всі продукти пахнуть приємно. Для вашого Liebherr це не проблема. Завдяки фільтру з активованим вугіллям FreshAir повітря в холодильнику завжди буде свіжим. Фільтр розташований на шляху руху повітряного потоку в корпусі вентилятора та значною мірою нейтралізує запахи. Завдяки індикації на дисплеї ви завжди знатимете, коли потрібно замінити фільтр.

Лоток для яєць

Хочете зберігати яйця в холодильнику без картонної коробки? Не проблема: у лоток можна покласти до 10 курячих яєць, де вони надійно зберігатимуться за оптимальної температури. Лоток можна розташувати як у внутрішній частині дверей, так і на скляній полиці.

VarioSpace

Плануєте зберегти багаторівневий торт із морозива до літньої вечірки? Жодних проблем, якщо у вас є морозильна камера Liebherr. Вона дає змогу збільшувати місце зберігання саме для таких випадків. Завдяки системі VarioSpace можна легко вийняти висувні ящики й розташовані під ними скляні полиці (лише для пристроїв серії Peak), щоб створити додатковий простір для розміщення високих продуктів.

Змінне ущільнення дверей

Якщо через кілька років ви захочете замінити дверний ущільнювач холодильника Liebherr, то зможете зробити це самостійно. Дверний ущільнювач легко знімається та встановлюється. Тому ви завжди будете впевнені, що цей елемент бездоганний і гігієнічно чистий.

Місце для деко

Хочете, щоб домашній фруктовий торт залишався свіжим? Або потрібно десь залишити підготовану піцу, щоб пізніше спекти? У вашому Liebherr знайдеться місце навіть для деко. Дуже зручно, що двері в холодильнику відкриваються на 90°, тож ви зможете легко поставити й дістати деко.

Механізм закривання

Двері зачиняються. З Liebherr ви можете бути впевнені, що двері холодильника завжди зачинені. Механізм закривання стежить, щоб не було шпарини, якщо ви зачинили холодильник нещільно або надто щільно. Він гарантує, що продукти завжди безпечно зберігатимуться за оптимальних умов.

Регульовані ніжки

За допомогою двох регульованих ніжок холодильник можна оптимально вирівняти й поставити в потрібне місце, зокрема на нерівній поверхні. Відтак він абсолютно щільно зачинятиметься, не пропускатиме всередину тепло й у ньому не утворюватиметься конденсат. При цьому ви заощаджуватимете електроенергію й гроші.

Оснащення, придатне для миття в посудомийній машині

Оснащення вашого Liebherr подвійно зручно: з одного боку, він допомагає в повсякденному використанні, а з іншого боку, його легко чистити. Потрібно помити маслянку, Flex System або форму для кубиків льоду? Просто поставте їх в посудомийну машину. Завдяки цьому у вас залишиться більше часу для інших справ.

Холодильник Liebherr CNSFF5703
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото1
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото2
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото3
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото4
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото5
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото6
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото7
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото8
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото9
Холодильник Liebherr CNSFF5703фото10