600 серії SteamBake
Додавання пари на початковій стадії випікання забезпечує кращий зовнішній вигляд і смак вашої випічки – тісто, що ідеально піднялося, і хрумку скоринку. Навіть курка, лазанья чи риба – все буде рівномірно приготовано та смачно!
Піч SteamBake: для чудової випічки
Просто налийте 100 мл води й натисніть кнопку SteamBake для ідеальної випічки. Вологість допомагає тісту піднятися, тому воно залишається м'яким та ніжним у середині. Під впливом тепла утворюється золотиста хрустка скоринка. Також спробуйте запекти курку та рибу з невеликою кількістю пари.
Термощуп
Його використання підвищує контроль над процесом приготування їжі. Термощуп контролює температуру всередині страви без ризику недо- або пересмажування. Коли страва буде готова, термощуп подасть сигнал про закінчення приготування і вимкне піч.
Каталітичне очищення
Наша технологія каталітичного очищення змусить вас забути про необхідність видаляти жирні забруднення з духовки. Ця система самоочищення автоматично запускається, коли температура духовки досягає 250°C. В результаті очищення тепер не є жодною проблемою.
Точні налаштування на світлодіодному годиннику
Світлодіодний дисплей з годинником дозволяє легко контролювати процес приготування страв. Встановіть точний час та контролюйте процес приготування страви за допомогою підключеного термозонда. Коли все під контролем, ви можете легко розвивати свої творчі здібності на кухні.
Швидке та рівномірне приготування
Вентилятор забезпечує постійну циркуляцію гарячого повітря, гарантуючи рівномірний розподіл температури. У таких умовах страви можна запікати при температурі на 20% нижче, ніж у звичайних духовках, заощаджуючи час та енергію.