Підійде до будь-якої кухні
Вбудовувані витяжки сьогодні, мабуть, найпопулярніші у світі. Чому? Запитайте Ви. Тому, як вони підійдуть буквально до кожного інтер'єру кухні, будь-якого кольору, адже на видному місці, після встановлення, залишається лише передня планка витяжки і залишається підібрати необхідний колір. Також наявність вбудовуваної витяжки на Вашій кухні має на увазі нерозривність шафок, оскільки встановлюється в один із них. Ще одним фактом є той, що даний тип витяжок нічим не поступається потужності іншим типам, а в деяких випадках навіть перевершує їх за цим показником.
Управління
Відмінною рисою витяжок BORGIO BLT(R) є потужність – 1000м3, яка ніяк не впливає на шумність роботи, всього 58 дБ на максимальній швидкості, а також стильне підсвічування, яке здійснюється з допомогою 2 галогенних ламп. Вбудована витяжка BORGIO BLT(R) монтується у шафку над варильною поверхнею. Для того, щоб привести витяжку в робочий режим, необхідно потягнути на себе висувну панель і вибрати на кнопці регулювання панелі керування одну з трьох швидкостей. Кнопки розташовані за висувною панеллю, там, де і кнопка увімкнення/вимкнення підсвічування. Висувна панель оснащена ще одним жировловлюючим фільтром і завдяки висування збільшує площу захоплення випарів під час приготування їжі. Завдяки тому, що витяжка BORGIO BLT(R) монтується в шафку, шумність її роботи значно зменшується, адже стінки шафки служать додатковою шумоізоляцією.
Історія бренду
Легенда про техніку для кухонь Borgio йде в Італію минулого століття, коли якийсь звичайний але дуже талановитий кухар на ім'я Лоренцо у маленькій італійській комуні Borgio вирішив поекспериментувати і уявити суспільству як вишукані страви, а й чарівне устаткування місцям, де ці страви можна готувати. Будучи кухарем з 30-річним стажем Лоренцо, як ніхто знав, яка саме духовка, плита чи витяжка буде кращою для кухні. Також він знав, як професійну кухонну техніку можна перетворити на доступне та зручне обладнання для кухні простих домогосподарок. Лоренцо почав експериментувати і пробувати створювати нові, зручніші версії застарілої кухонної техніки, і вони чудово вписувалися у звичайні кухні. Згодом кухні з Borgio стали популярними не тільки в провінціях Італії, а й за межами країни, а Лоренцо прославився як один із найуспішніших кухарів-бізнесменів у країні. Що примітно, він не кинув свою улюблену справу – поки їм вироблена продукція розходилися по всьому світу в будинки і квартири сімейств, Лоренцо час від часу знову ставав за плиту і готував, адже він – справжнісінький кухар у душі. Пройшло багато часу, а техніка для кухні Borgio стає дедалі популярнішою, адже наступники кухаря Лоренцо з такою самою любов'ю продовжили бізнес свого наставника.