Окрема програма для швидкого замісу дріжджового тіста для піци
Програма приготування традиційного російського варення
Нова програма приготування фруктів у сиропі
Випічка кексів і шарлоток (при 180°C до 90 хв)
Програма випічки хліба з безглютенових сумішей
Програма випічки однозернового хліба.
Збереження хліба гарячим після закінчення програми.
Вибір кольору скоринки (3 варіанти: світлий, середній, темний)
Максимальний розмір буханця 1,25 кг
3 розміру буханців (~600 г, ~800 г, ~1 кг )
Диспенсер для автоматичного додавання додаткових інгредієнтів.
Ємність диспенсера для родзинок та горіхів 150 г родзинок
Диспенсер для дріжджів
Ємність диспенсера для дріжджів – 1,5 г – 12 г
Таймер відстрочки випічки до 13 годин
Мінімальний час випічки хліба 1 годину 55 хв (Основний швидкий)
Максимальний час випічки хліба 6 годин (Французький)
Антипригарне покриття форми для випічки
Компактна модель з великим дисплеєм
Розміри (В х Ш х Г) приблизно 38,2 х 25,6 х 38,9 см
Вага приблизно 7,6 кг
Споживана потужність 503-550 Вт
Колір: нержавіюча сталь
Рекомендовано виробником борошна
"Французька штучка"
Нова модель хлібопічки в корпусі з нержавіючої сталі.
Алмазно-фтористе покриття форми для випікання хліба для захисту від пошкоджень.
12 програм випікання хліба
10 програм приготування тіста (8 програм приготування тіста для пирогів, програма приготування тіста для пельменів, програма приготування тіста для ПІЦИ).
Кожна програма реалізує певний спосіб приготування тіста/хліба і підходить для великої кількості різноманітних рецептів.
Програма для замісу крутого прісного тіста (ПЕЛЬМЕНІ) підходить для домашньої локшини, вареників, хмизу та багато іншого.