Каструля є королевою кухонного начиння. Без неї ніяк не обійтися в приготуванні смачних і корисних страв. Завдяки правильно підібраною каструлі, ви зможете порадувати себе і своїх рідних кращим частуванням:
- супами;
- компотами;
- овочами;
- м'ясом;
- рибою.
Придбати каструлі в Києві і інших регіонах дуже зручно за допомогою онлайн-сервісу магазину MOYO. Тут ви зможете замовити каструлі будь-якого типу. Кожен представлений в каталозі товар забезпечений докладним описом з фотографіями, за якими легко оцінити зовнішній вигляд продукції.
Матеріал виготовлення каструль
У нашому магазині ви можете купити каструлю з наступних матеріалів:
1. Нержавейка широко застосовується для виготовлення високоякісної і доступної за вартістю посуду. Єдиний недолік - довгий нагрів. Усувається шляхом використання багатошарових конструкцій в сучасному виробництві. Відгуки на каструлі цього типу самі приємні.
2. Алюміній має максимальну теплодротовість, нагрівається і остигає в лічені хвилини, коштує зовсім недорого. Однак в алюмінієвих ємностях їжа може пригорати, а їх форма видозмінюватися в результаті механічного і термічного впливу.
3. Чавунна каструля прослужить довго і надійно. Вона дуже практична і зручна для приготування страв, що вимагають тривалої теплової обробки. Вироби з чавуну досить важкі і не відрізняються стилістичною різноманітністю.
4. Керамічні каструлі абсолютно екологічні і естетичні. Вони легко миються, можуть бути використані в духовках, на плитах і в мікрохвильових печах. Однак не дуже добре проводять тепло і можуть розбитися або розколотися при падінні або в разі різкого перепаду температур.
5. Емальовані ємності схожі за своїми властивостями з керамічними. Вони являють собою металевий каркас, покритий захисним шаром емалі. Це підвищує гігієнічні властивості матеріалів, дозволяє використовувати різні колірні і дизайнерські рішення в оформленні начиння. Але з таким посудом слід звертатися дуже акуратно, щоб уникнути пошкоджень, відколів і тріщин.
6. Скляні вироби ідеальні для мікрохвильових печей. Красиві, легко миються, але не терплять різкої зміни температурних режимів.
Особливості використання на різних плитах
Щоб вибрати каструлі правильно, необхідно врахувати тип плити, для якої вони купуються:
1. Газова - сама невибаглива і підходяща для всіх типів посуду плита. Тільки скляні каструлі доведеться використовувати з розсікачем.
2. Електрична - підходить для приготування їжі в самих різних ємностях. Не рекомендується використовувати швидко нагрівається алюмінієвий посуд.
3. Стеклокерамическая - дозволяє використовувати посуд з абсолютно рівною поверхнею. Ідеальним варіантом стане скляна або сталева каструля. Форма дна і конфорки обов'язково повинні збігатися, щоб не допускати нерівномірного нагрівання і виходу з ладу приладу.
4. Индукционная - підходять виключно сталеві каструлі з товстим і плоским дном.
5. Мікрохвильова - може застосовуватися скляний і керамічний тара.
Експлуатаційні характеристики посуду
На сучасні каструлі ціна встановлюється в залежності від різних факторів:
- матеріалу виготовлення;
- обсягу;
- форми;
- дизайну;
- функціональних особливостей.
Купуйте великі ємності для варіння супів і компотів для всієї родини. Середні за обсягом вироби добре використовувати для запікання в духовці або гасіння овочів, м'яса, риби. Невеликі каструльки підійдуть для соусів і кремів, кип'ятіння молока. Форма повинна відповідати типу конфорки для забезпечення рівномірного розподілу тепла по дну каструлі.
Звертайте увагу на форму, матеріал і особливості кріплення ручок, придатних для використання на плиті, в духовці або мікрохвильовій печі. Уточнюйте повну комплектацію товару, в яку можуть бути включені кришка, друшляк і інші корисні елементи.
Замовити брендові каструлі в Україні за доступною вартості можна в інтернет-магазині MOYO. Ми пропонуємо нашим відвідувачам набори каструль, казанки, гусятниці, пароварки й інший посуд таких марок, як Ballarini, De Buyer, Lamart, Vinzer і інших.