Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма

Офіційні правила акції «Сервісна підтримка від Samsung у подарунок»

1. Загальні положення
1.1. Замовник Акції «Сервісна підтримка від Samsung у подарунок» — Товариство з обмеженою відповідальністю «Самсунг Електронікс Україна Компані» (надалі — Замовник).
1.2. Організатор Акції — Товариство з обмеженою відповідальністю «Чейл Юкрейн» (надалі — Організатор).
1.3. Цими Офіційними Правилами (надалі — Правила) визначається проведення Акції під загальною назвою «Сервісна підтримка від Samsung у подарунок» (далі по тексту – Акція). 
1.4. Переможці Акції будуть визначені за критеріями, викладеними в цих Правилах. Участь в Акції — безкоштовна. Акція не є азартною грою і не може бути використана в будь-якій формі азартних ігор.  
1.5. Для проведення Акції, а також для здійснення контролю за ходом Акції та нагородження Переможців Акції Організатор має право залучати третіх осіб.
 
2. Період і місце проведення Акції
2.1. Акція проходить з «15» серпня 2017 року до «18» вересня 2017 року (включно) на території України крім АРК та зони проведення АТО. Придбання Акційного товару є можливим в місцях торгівлі (магазинах)інтернет-магазинах, вказаних в Доповненні №1 до цих Правил. Акція може бути припинена достроково у випадку вичерпання кількості Подарунків.
2.2. Беручи участь в Акції, Учасник Акції підтверджує, що згоден з цими Правилами.
3. Загальні умови участі в Акції
3.1. В Акції можуть брати участь дієздатні громадяни України, що постійно проживають на її території та на день початку Акції досягли повноліття (далі — Учасники). 
3.2. Не визнаються Учасниками і не мають права брати участь в Акції:
3.2.1. представники Замовника та/або Організатора Акції, особи і будь-які суб’єкти господарювання, що залучені до підготовки та/або проведення Акції, а також їхні близькі родичі (чолові/дружина, брат/сестра, діти, батьки);
3.2.2. обмежено дієздатні та/або недієздатні особи;
3.2.3. особи, що на день початку Акції не досягли 18 років, та/або не є громадянами України, та/або постійно не проживають на території України;
3.2.4. особи, які не виконали умови участі в Акції, порушили ці Правила;
 
4. Правила участі в Акції
4.1. Щоб взяти участь в Акції, Учаснику необхідно:
(і) протягом строку з «15» серпня 2017 року до «18» вересня 2017 року придбати у місці проведення Акції будь-який товар з переліку, вказаному в Доповненні №1 (далі – Акційна продукція) та гарантовано отримати сертифікат на додаткове сервісне обслуговування*.  Кількість Подарунків обмежена.  
(іі) зареєструватись в Акції: 
- зателефонувавши на номер гарячої лінії 0 800 502 000 (безкоштовного з мобільних та стаціонарних телефонів) в період до 02 жовтня 2017 р., повідомити консультанту власні персональні та контактні дані, ІМЕІ номер телефона, дату придбання товару. Учасник вважається зареєстрованим з моменту отримання відповідного смс-повідомлення про підтвердження реєстрації. 
АБО
- за допомогою веб-сайту http://form.samsung.ua, коректно заповнивши всі необхідні дані. При цьому фотографії (скановані копії) гарантійного чеку та товарного чи фіскального чеку повинні бути чіткими, такими що дозволяють прочитати та зрозуміти всі дані, які містяться у вказаних документах.
* Під подарунком слід розуміти право отримання додаткового сервісного обслуговування. Детальний опис подарунку міститься у цих Правилах. 
4.2. 4.3. Замовник та/або Організатор Акції виконують виключно організаційну функцію. Відповідні умови укладення договору купівлі-продажу акційного товару залежать від обраного Учасником магазину та встановлюються таким магазином незалежно від Замовника/Організатора. 
4.4. Учасники зобов'язуються свідомо не завдавати незручностей та не чинити перешкод іншим Учасникам, а також не чинити дій, що ставлять під сумнів правомірність участі Учасника в Акції. 
4.5. Надання Учасником недостовірних/некоректних даних, наданих для участі в Акції (якщо надання такої інформації передбачене умовами Акції), в тому числі щодо засобів зв’язку з таким Учасником, позбавляє такого Учасника права на участь в Акції та звільняє Замовника/Організатора від будь-яких зобов'язань перед таким Учасником.
4.6. Учасник, викритий у спробі незаконного отримання Подарунків, за одноособовим рішенням Замовника/Організатора не бере участі в Акції. Якщо при цьому його дії містять ознаки злочину або іншим чином порушують законодавство України, інформація про нього може бути передана в правоохоронні органи.
4.7. У разі виявлення Організатором/Замовником Акції протиправних дій з боку будь-якої особи Учасника Акції, в тому числі ознак систематичного порушення даних Правил, Організатор/Замовник має право усунути Учасника від подальшої участі в Акції. Організатор/Замовник залишає за собою право визначати, які саме дії є порушенням цих Правил та які пояснення є обґрунтованими.
4.8. Учасник Акції, що не виконує/неналежно виконує умови даних Правил, втрачає право на участь в Акції.
 
5. Призовий фонд
5.1. Подарунком є право додаткового сервісного обслуговування, яке включає в себе:
- 1 рік гарантійного обслуговування (додатково до 1 року гарантійного обслуговування від виробника). Перебіг додаткового року гарантійного обслуговування починається з наступного дня після спливу першого року гарантійного обслуговування від виробника;
-  одноразова 50% знижка від вартості екрана у разі його механічного пошкодження протягом терміну гарантійного обслуговування.
5.2. Заміна сертифікату та Подарунків, в тому числі грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом, не допускається. У випадку якщо Переможець Акції з якихось причин не може отримати сертифікат чи Подарунки особисто, такий Учасник Акції не має права передати/поступитися своїм правом третій особі, і в такому разі вважається, що він відмовився від Подарунків.  
5.3. Подарунок може бути використаний з моменту отримання Учасником Акції смс-повідомлення про підтвердження реєстрації Учасника в Акції. При цьому срок дії Подарунку обраховується з дня придбання Учасником Акційного пристрою. 
5.4. Сертифікат буде вручено Учаснику Акції в місці продажу після покупки Акційного пристрою, замовленого Учасником в порядку, передбаченому п. 4 цих Правил. 
5.5. Якщо Учасник Акції протягом строку, передбаченого ЗУ «Про захист прав споживачів», повертає придбаний товар, то такий Учасник зобов’язаний повернути всі подарунки, які він отримав у рамках цієї Акції.
!ВАЖЛИВО: будь ласка, перевіряйте дані сертифікату, заповнені продавцем – інформація у сертифікаті на право отримання Подарунку має повністю збігатись із відповідною інформацією, що міститься у гарантійному талоні та фіскальному чеку. Для використання Подарунку є необхідним звернення до авторизованого сервісного центру Samsung на території України – інформацію про їх місцезнаходження дивись на сайті за адресою: http://www.samsung.com/ua/support/, предявлення гарантійного талону, сертифікату та фіскального чеку. Умови сервісного обслуговування дивись на сайті http://www.samsung.com/ua/support/. 
5.6. Сертифікат вважається недійсним, якщо обовязкові дані сертифіката не заповнені або не відповідають даним гарантійного талона, відсутня печатка продавця, дані на сертифікаті виправлені, стерті або не можуть бути встановленими.
5.7. У випадку виявлення помилок/виправлень/невідповідності даних у сертифікаті, будь-ласка, зверніться на гарячу лінію Samsung за тел. 0 800 502 000 (безкоштовного з мобільних та стаціонарних телефонів)
 
6. Визначення Переможця Акції
6.1. Всі Учасники, які здійснили купівлю Акційного пристрою на умовах цих Правил та виконали ці Правила, стають Переможцями Акції.   
6.2. У випадку якщо Переможець Акції відмовляється від отримання Подарунків з будь-яких причин, не залежних від Замовника/Організатора Акції та/або з якихось причин не може отримати Подарунки особисто, такий Переможець Акції втрачає право на отримання Подарунків та не має права передати / поступитися своїм правом третій особі. В такому разі вважається, що він відмовився від Подарунків. Будь-яка компенсація вартості Подарунків такому Учаснику не передбачена. 
 
7. Порядок і спосіб інформування про Правила та умови Акції
7.1. Інформування про Правила та умови Акції здійснюється на сторінках в мережі Інтернет за адресою: http://www.samsung.com/ua/promotion/online-service-pack/. 
7.2. Ці Правила та умови Акції можуть бути змінені та/або доповнені Замовником та/або Організатором Акції протягом усього періоду проведення Акції. Зміна та/або доповнення цих Правил та умов Акції здійснюється шляхом оприлюднення Організатором Акції нової редакції Правил у тому ж порядку, що визначений для інформування про Правила та умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування нової редакції Правил на веб-сайті Акції.
 
8. Заключні положення
8.2. Інформація (персональні дані), що стала відома Замовнику та Організатору в рамках проведення Акції, після закінчення проведення Акції та припинення строку дії Подарунку буде знищена.   
8.3. Відповідно до вимог ст. 634 Цивільного Кодексу України, щодо договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю в Акції всі учасники погоджуються з умовами такого договору, викладеними в цих Правилах і зобов’язуються їх виконувати.
8.4. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення Правил та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.
8.5. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує, що він ознайомився з Правилами Акції та згоден з їхніми умовами, а також дає свою згоду на:
8.5.1. обробку/використання своїх персональних даних, з метою контактування з ним щодо Акції;
8.5.2. безкоштовне використання наданої ним інформації про себе Замовником та/або Організатором Акції з маркетинговою метою методами, які не суперечать чинному законодавству України (в т.ч. шляхом передачі третім особам);
8.5.3. безоплатне використання його імені, прізвища, зображення, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені) в ЗМІ, будь-яких друкованих, аудіо-та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) на території Україні, і таке використання не буде відшкодовуватися Замовником чи Організатором Акції та (або) будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного кодексу України.
8.6. Участь в Акції, надання своїх персональних даних з метою проведення Акції, є беззаперечним висловлюванням однозначної згоди Учасника Акції з вищевикладеним і підтвердженням того, що Учасник ознайомлений зі своїми правами як суб’єкт персональних даних відповідно до чинного законодавства України про захист персональних даних, а також надає свою згоду Замовнику/Організатору на збір власних персональних даних, їх зберігання та обробку з маркетинговою метою, метою ведення власної господарської діяльності та цілей оподаткування, їх передачу третім особам із вказаною метою.
8.7. Учасники Акції самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (в т.ч. інформації щодо контактів з ними та адрес) та за невиконання (несвоєчасне виконання) Учасниками Акції своїх прав та обов’язків, передбачених Правилами, в тому числі стосовно Подарунку.
8.8. Неухильне дотримання цих Правил та всіх умов Акції, а також надання Переможцем всіх передбачених документів є необхідною умовою отримання Подарунку.
8.9. З моменту передачі Переможцеві Подарунку зобов’язання Організатора та Замовника за цими Правилами вважаються виконаними.
8.10. Організатор Акції забезпечує захист персональних даних Учасників від незаконної обробки, а також від незаконного доступу до них відповідно до чинного законодавства України.
8.11. Організатор/Замовник не несуть відповідальність за достовірність наданих Учасником Акції персональних даних. Організатор/Замовник не несуть відповідальність за роботу поштових служб та інших служб зв’язку.
8.12. Замовник та Організатор Акції не несуть відповідальності за невиконання своїх зобов'язань в умовах обставин непереборної сили, таких як стихійне лихо, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни в законодавстві, що діють на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора та Замовника Акції обставин, якщо ці обставини перешкоджають виконанню таких зобов'язань.
8.13. Організатор Акції залишає за собою право:
8.13.1. припинити участь в Акції для Учасників, щодо яких є обґрунтовані підозри в шахрайських діях та/або іншому порушенні ними Правил та умов проведення Акції;
8.13.2. за умови погодження із Замовником змінювати умови, строки проведення Акції, порядок видачі Подарунку; 
8.13.3. припинити, призупинити, скасувати проведення Акції, якщо за будь-якої причини будь-який аспект Акції не може бути реалізований так, як це було заплановано, включаючи причини, викликані: виходом з ладу веб-сайту Акції внаслідок дії шкідливих програм, несправностями у мережах зв’язку, несанкціонованим втручанням в роботу веб-сайту Акції, технічними несправностями веб-сайту Акції або з будь-якої іншої причини, яка знаходиться за межами контролю Організатора та Замовника Акції та яка впливає на виконання, безпеку, достовірність визначення результатів та/або належне проведення Акції;
8.13.4. проводити фото- та відеозйомку отримання Переможцем Акції Подарунку та публікувати зазначені матеріали на веб-сайті Акції та будь-яких інших публічних ресурсах чи засобах масової інформації без виплати будь-якої винагороди Учаснику Акції.
8.14. Тарифікація дзвінків Учасника Акції здійснюється відповідно до тарифів обраного Учасником Акції оператора мобільного звязку та провайдера мережі Інтернет.