Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма

ПРОМОАКЦІЯ З ПРОСУВАННЯ КАМЕР І ОБ'ЄКТИВІВ CANON ПРАВИЛА ТА УМОВИ

Промоакція та організатор промоакції

  1. Організатором промоакції є компанія  Canon CEE GmbH, зареєстрована за адресою: Oberlaaer Strasse 233, 1100 Vienna, що далі іменується Canon.
  2. Стосовно обраних моделей фототехніки Canon (“Товари, що беруть участь у промоакції”) докладно зазначених далі, а саме за покупку обраних камер і об'єктивів Canon, учасник промоакції, який далі іменується Заявник, отримує в подарунок членство на один рік за планом Adobe Creative Cloud Photography і вільний доступ до одного з інтернет-курсів фотографії «Canon. Мої найкращі знімки», «Композиція. Основи», «Портрет. Основи», «Дитяче фото. Основи», «Фотографія під час подорожі» (тариф «Стандарт»). Членство на один рік за планом Adobe Creative Cloud Photography і вільний доступ до онлайн-курсу фотографії в комплекті з акційними моделями без будь-яких додаткових витрат. 

Членство в Adobe Creative Cloud Photography передбачає створення облікового запису Заявника в Adobe і прийняття ним відповідних умов членства в Adobe. Умови використання - це онлайн-угода, що містить умови, які мають бути виконані членами Adobe.

Вільний доступ до одного з онлайн курсів фотографії «Canon. Мої найкращі знімки», «Композиція. Основи», «Портрет. Основи», «Дитяче фото. Основи», «Фотографія під час подорожі» (тариф «Стандарт») передбачає створення облікового запису у Fotoshkola.net і прийняття відповідних умов використання Fotoshkola.net заявником. Умови використання - це онлайн-угода, що містить умови, яких мають бути виконані членами Fotoshkola.net.

Adobe, то логотип Adobe, Creative Cloud, Photoshop і Lightroom є зареєстрованими товарними знаками або товарними знаками компанії Adobe Systems Incorporated в Сполучених Штатах та/або інших країнах.

Період проведення промоакції

  1. Товари, що беруть участь у промоакції, повинні бути придбані на Території проведення промоакції (вказується далі) з 1 вересня 2016 р. по 31 жовтня 2016 р.  Для того, щоб мати право на участь в промоакції, ви повинні подати заявку на веб-сайті http://fotoshkola.net/canon до  30 квітня 2017 року.

Щоб зареєструвати свій продукт і подати заявку на один рік членства за планом Adobe Creative Cloud Photography і для доступу до одного з онлайн курсів фотографії «Canon. Мої найкращі знімки», «Композиція. Основи», «Портрет. Основи», «Дитяче фото. Основи», «Фотографія під час подорожі» (тариф «Стандарт»), будь ласка, дотримуйтесь процедури реєстрації, як описано нижче.

Територія проведення промоакції 

  1. Товари, які беруть участь у промоакції, повинні бути придбані за адресою, що знаходиться на одній з наступних Територій проведення промоакції: в Україні, Азербайджані, Білорусі, Боснії, Болгарії, Хорватії, Греції, Казахстані, Румунії, Словенії або Узбекистані.

Товари, що беруть учать у промоакції

  1. Обраними товарами Canon, які підпадають під дану промоакцію («Товари, що беруть участь у промоакції»), є наступні:
Продуктова група Назва продукту
Об’єктиви EF 50mm f/1.8 STM
EFS10-18mm IS STM
EF-S 18-135 IS STM
EF-S 55-250 4-5.6 IS STM
EF-S 60mm/1:2,8 Macro USM       
EF 24mm f/1.4L II USM
EF 24mm f/2.8 IS USM
EF 35mm f/1.4L USM 
EF 35mm f/2 IS USM
EF 85mm f/1.2L II USM 
EF 85mm f/1.8 USM 
EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM       
EF 70-200mm f/4L IS USM 
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM 
EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM 
EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
EF 24-70mm f/2.8L II USM
EF 24-70mm f/4L IS USM
EF 16-35mm f/4L IS USM
EF 50mm f/1.2L USM
EF 50mm f/1.4 USM 
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM 
EF 100mm f/2.8 Macro USM
EF-M 22mm f/2 STM
EF-M 28mm f/3.5 Macro STM
EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM
EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Дзеркальні камери EOS 5DS
EOS 5DS R
EOS 5D Mark III
EOS 6D
EOS 7D Mark II
EOS 80D
EOS 760D
EOS 750D
EOS 700D
EOS 100D
EOS 1300D
EOS 1200D
Компактні камери EOS M3
EOS M10
Цифрові камери PowerShot G3x
PowerShot G1x Mark II
PowerShot G5X
PowerShot G7x II
PowerShot G9x
PowerShot SX60
PowerShot SX540
PowerShot SX720

 


Товари, що беруть участь у промоакції, повинні бути новими й оригінальними виробами Canon і повинні поставлятися і поширюватися роздрібним продавцям, які знаходяться на Території проведення промоакції, зазначеній далі, компаніями групи Canon:

УКРАЇНА, АЗЕРБАЙДЖАН, БІЛОРУСЬ, БОСНІЯ, БОЛГАРІЯ, ХОРВАТІЯ, ГРЕЦІЯ, КАЗАХСТАН, РУМУНІЯ, СЛОВЕНІЯ І УЗБЕКИСТАН.

Будь ласка, проконсультуйтеся з вашим продавцем, що хід справи, щоб уникнути розчарування

  1. Товари, що беруть участь у промоакції, повинні бути новими й оригінальними виробами Canon. Придбання з рук, реконструйованих або відремонтованих виробів або продуктів, які є підробленими або тих, що порушують права на інтелектуальну власність групи компаній Canon будь-яким способом (у тому числі «сіроа» продукція) не підпадають під цю акцію.
  2. Дана пропозиція не може поєднуватися з будь-якою іншою пропозицією.
  3. Дана пропозиція доступна тільки для кінцевих користувачів. Заявки організацій або приватних осіб, які здійснюють оптові закупівлі (більше десяти товарів, що беруть участь у промоакції, у період проведення промоакції), не допускаються до участі в даній промоакції. 

Дистриб'ютори та роздрібні продавці виключаються з участі в промоакції і не мають права подавати заявки від імені своїх покупців.

  1. Вважається, що всі Заявники підтвердили свою згоду з даними умовами.

Як зареєструвати ваш продукт та взяти участь у промоакції

  1. Всі Заявники повинні бути не молодше 18 років. Подаючи заяву за даною промоакцією і реєструючи свій товар, ви приймаєте ці умови. Якщо вам немає 18 років і (або) ви не хочете прийняти умови цієї промоакції, не подавайте заяву на участь у ній.
  2. Для того, щоб претендувати на код членства на один рік за планом Adobe Creative Cloud Photography, правильно заповніть та надішліть онлайн-форму реєстраційної заяви вашого продукту (в тому числі із зазначенням дійсного серійного номеру продукту(ів)*) canon.ua/lenspromo.

Для того, щоб претендувати на один з онлайн курсів Fotoshkola. «Canon. Мої найкращі знімки», «Композиція. Основи», «Портрет. Основи», «Дитяче фото. Основи», «Фотографія під час подорожі»  (тариф «Стандарт»), правильно заповніть та надішліть онлайн-форму реєстраційної заяви вашого продукту (в тому числі із зазначенням дійсного серійного номеру продукту(ів)*) в http://fotoshkola.net/canon.

Заявки будуть прийматися до 30 квітня 2017 року включно. Заявки, надіслані після 30 квітня 2017 року розглядатися не будуть.

Всі заявки на онлайн курс фотографії Fotoshkola.net  мають буди підтверджені завантаженим дійсним документом, що підтверджує покупку (наприклад, копію чеку або он-лайн замовлення і підтвердження оплати). Зверніть увагу, що підтвердження відправки не буде прийняте в якості дійсного документа, що підтверджує покупку.

Всі заявки на членство один рік за планом Adobe Creative Cloud Photography мають бути підтверджені завантаженим серійним номером і моделлю камери або об'єктива, назвою магазину, де була зроблена покупка продукту, що бере участь в промоакції. Canon також може запитати додатковий доказ покупки (наприклад, копію квитанції або он-лайн замовлення і підтвердження оплати і/або копія гарантії).

Компанія Canon не буде обробляти заяви, отримані після вказаного терміну подачі заяв або дати припинення прийому заяв, або заяви, які за її власним розсудом є неповними або нерозбірливими. Компанія Canon не несе відповідальності за затримку або неотримання заявок.

  • За допомогою де знайти серійний номер перейдіть за посиланням http://www.canon.co.uk/support/consumer_products/where_to_find_your_serial_number/.
  1. Заявник отримує повідомлення електронною поштою з підтвердженням, що його заяваа була прийнята. Якщо Ви не отримали таке підтвердження по електронній пошті від компанії Adobe протягом 8 робочих днів з моменту подачі вашої заяви, або не маєте доступу до комп'ютера, будь ласка, зв'яжіться з нашим обслуговування клієнтів на XXXXX.

Якщо ви не отримали підтвердження по електронній пошті протягом трьох робочих днів після подачі своєї заяви, зв'яжіться зі службою підтримки Fotoshkola.net по електронній пошті support@fotoshkola.net.

  1. Canon залишає за собою право визнати недійсною будь-яку неповну, неправильну або бездоказову заяву.

Заявники несуть повну відповідальність за сплату будь-яких податків, які вони зобов'язані платити за законом і Canon не несе відповідальності або зобов'язань по відношенню до Заявників або будь-якої іншої стороною за будь-які збитки або витрати, понесені заявником від будь-якої третьої сторони через відсутність або затримку податкових платежів.

Заява про обмеження відповідальності

  1. Повною мірою, дозволеною законом, компанія Canon не несе відповідальності за будь-які втрати, пошкодження будь-якого характеру, незалежно від причин, понесені будь-яким Заявником за даною акцією. Проте, ніщо в цих Правилах не повинно мати ефект, що виключає або обмежує відповідальність компанії Canon за заподіяння шкоди здоров'ю або смерті в результаті доведеної недбалості з боку співробітників або агентів компанії Canon.
  2. Компанія Canon залишає за собою право перевіряти всі заявки, щоб забезпечити дотримання цих умов, і затребувати додаткову інформацію та підтверджуючі документи. Компанія Canon залишає за собою право не допустити до участі в промоакції заявки і (або) Заявників, якщо вона має підозри, що умови даної промоакції були якимось чином порушені. Рішення Canon щодо промоакції є остаточними, і компанія Canon має право не вступати в листування в зв'язку з ними. Рішення компанії Canon є остаточними і обговоренню не підлягають.
  3. Товари, які беруть участь у промоакції, сбуваються у випадку наявності на складі до останнього запасу. Canon не несе відповідальність за провал роздрібної торгівлі за виконання замовлень товарів, що беруть участь у акції за акційний період.
  4.  Компанія Canon залишає за собою право анулювати цю промоакцію, вносити до неї поправки і (або) змінювати її у будь-який час, не несучи ніякої відповідальності, але завжди буде прагнути звести до мінімуму наслідки цього для Заявника з метою уникнення невиправданого розчарування.

Захист персональних даних

  1.   Canon CEE GmbH і Canon Europa N.V., зареєстровані у Нідерландах за адресою місця діяльності Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, The Netherlands та Canon Europe Limited , зареєстрована у Великій Британії під реєстраційним номером 4093977 з адресою місця діяльності 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, United Kingdom, є операторами персональних даних з метою дотримання чинного законодавства і правил у сфері захисту персональних даних стосовно персональних даних, що надаються будь-якими Заявниками стосовно цієї промоакції. Контроль і обробка персональних даних, чи проводиться вона компанією Canon, чи будь-якими іншими уповноваженими нею третіми особами, здійснюються відповідно до законодавства і правил необхідної конфіденційності даних. Персональні дані будуть зберігатися і оброблятися компанією Canon або уповноваженими нею третіми особами виключно в цілях адміністративного управління цією акцією, якщо не узгоджено інше. Якщо Заявники не хочуть, щоб їх контактна інформація використовувалася в маркетингових цілях або для того, щоб компанія Canon могла зв'язатися з ними в майбутньому з питань подібних акцій, вони НЕ повинні відзначати галочкою відповідний пункт при заповненні бланка заяви.

Оператори персональних даних можуть використовувати персональні дані для зв'язку з Заявниками і для управління своїми взаємовідносинами з клієнтами, включаючи, крім іншого, направлення Заявникам інформації про товари і послуги Canon за допомогою прямої розсилки повідомлень та інших засобів зв'язку. Це право надається операторам персональних даних, тільки якщо Заявник дасть згоду в онлайн-формі заяви на отримання відповідних повідомлень.

Законодавство та юрисдикція

  1. Жодне з положень, що містяться в цих Умовах, не обмежує ніяких прав, які ви можете мати як споживач.
  2. У тій мірі, в якій це дозволено законодавством, дана промоакція, ці умови і будь-які спори, що виникають внаслідок них або в зв'язку з ними, регулюються і тлумачаться відповідно до законодавства Австрії і будуть підкорятися невиключній юрисдикції судів Відня.

http://www.canon.ua/epicimages/