Рибу в поході можна приготувати по-різному. Наприклад, нанизавши її на шампур або гілки, підсмаживши на сковороді і т.д. Але, якщо ви хочете повністю зберегти якість продукту і його смак, то жаровня Time Eco Д.300 для риби є найбільш віддається перевага варіантом. Її конструкція і матеріал дозволяє в повній мірі забезпечити це.
Конструктивні особливості виробу
Конструктивно жаровня складається з безпосередньо чаші для приготування риби і кришки. У закритому стані кришка щільно прилягає до жаровні, виключаючи швидке випаровування рідини. Тому ви можете не переживати, що риба буде пересушеній. Щоб жаровню було зручно переносити з місця на місце і знімати з вогню, в її конструкції передбачено наявність зручних плоских ручок. Чаша і кришка мають закруглену форму. Це дозволяє без проблем перевертати рибу під час приготування, а випаровується вологи – назад стікати в чашу. Тому для гасіння ця жаровня є просто незамінною.
Об'єму жаровні досить для приготування достатнього об'єму їжі для невеликої компанії. Розміри її підібрані таким чином, щоб вона не заважала навіть під час пішого походу.
Матеріали, використовувані при виготовленні жаровні
При виготовленні жаровні використовується алюміній. Основною перевагою цього є значне зниження ваги виробу. Тому готувати буде комфортно не тільки вдома на кухні, але і в поході на багатті. При перенесенні ви практично не відчуєте її ваги. Ще однією перевагою алюмінію є те, що він прогрівається рівномірно і відмінно утримує тепло. Тому ви можете не переживати, що блюдо пригорить. Кришка оформлена ручкою, виконаної з пластика. У процесі приготування вона не прогрівається, що дозволяє знімати кришку навіть голими руками.
Висновок
Жаровня Time Eco Д.300 для риби незамінна в процесі приготування риби в похідних умовах.