Якщо в компанії, що зібралася в лісовій похід, хоч хтось знає толк в зборі грибів, то голодним ніхто не залишиться точно. Їстівні гриби відрізняються прекрасним смаком і дуже ситні. Але їх важливо ще правильно приготувати, щоб зберегти всі корисні речовини. Жаровня Time Eco Д.300 для грибів спеціально розроблена для смаження грибів. Це простежується як в конструкції жаровні, так і матеріалі, використовуваному при її виготовленні.
Матеріал жаровні
Виконано жаровня з алюмінію. Цей матеріал відрізняється досить високою міцністю, але при цьому легкістю. Тому в польовій кухні такий посуд просто незамінна. Кришка вироби виконана з пластика, тому знімати її можна без використання підручних засобів. Якщо ви плануєте готувати гриби в польових умовах, то це буде важливою перевагою. Алюміній відмінно утримує тепло. Причому воно рівномірно розподіляється по поверхні, що дозволяє знизити ризик пригорання продукту.
Конструкція жаровні
Складається жаровня з двох елементів: безпосередньо ємності, в якій смажаться гриби, і кришки. Кришка укладається щільно, що виключає швидке випаровування вологи і пересушування грибів. Жаровня обладнана ручками, за які її можна зручно взяти і зняти з вогню або перенести на інше місце. Жаровня має зручні напівкруглі стінки, що дозволяє без проблем перемішувати навіть велика кількість грибів, забезпечуючи рівномірне їх прожарювання.
Висновок
Жаровня Time Eco Д.300 для грибів може бути використана як під час приготування їжі в поході, так і на кухні.