Суперзаморозка
SuperFrost – автоматичний режим швидкого заморожування продуктів у морозильній камері. Дозволяє швидко заморозити велику кількість продуктів за температури від -32 до -38°С. Заморожування за таких низьких температур дозволяє краще зберегти якість продуктів, оскільки вони заморожуються рівномірно, на всю глибину. Продукти не покриваються крижаною кіркою і не примерзают до стінок морозильної камери, при подальшому розморожуванні не дають соку, тому не втрачають властивих їм смакових і поживних якостей.
Система охолодження морозильної камери
SmartFreeze – інноваційна система охолодження морозильної камери. Завдяки застосуванню цієї системи, у морозильній камері стало можливим розміщувати дуже великі продукти, за об'ємом порівняні з морозильною камерою. При цьому здійснюється їх повна глибока заморозка, що не викликає пошкодження тканин або втрати замороженими харчовими цінностями. Температура і рівень вологості повітря, що підтримуються в морозильній камері, дозволяють не побоюватися неякісної обробки холодом навіть найбільших продуктів. А при розморожуванні продукти, що випробували на собі дію SmartFreeze, не втрачають природну вологість і не деформуються. До того ж застосування сучасних технологій запобігає примерзанню продуктів до стінок морозильної камери, що особливо важливо у випадку з масивними продуктами. Поверхня таких морозильних камер дуже гладка, що забезпечує легкість її м'яти.