Технічний прогрес не стоїть на одному місці, і сьогодні настав час порадувати сучасних господарок: виробники пропонують величезний вибір різноманітних похилих витяжок для кухні. Нововведення кухонної техніки дозволяє ефективно очищати повітря та видаляти всі шкідливі продукти горіння. Тільки похила витяжка відрізняється від своєї класичної попередниці більшою функціональністю та зручністю.
Особливості кухонних похилих витяжок
Похилі витяжки для кухні мають ряд особливостей, яких немає у класичного агрегату, про які варто відзначити:
- більш компактні розміри;
- тиха робота двигуна;
- сенсорне керування (існують і кнопкові моделі);
- повноцінна автоматизація (можливість вибору режиму роботи, швидкості двигуна тощо).
Важливо пам'ятати, щоб кухонна похила витяжка пропрацювала довгий час, необхідно регулярно стежити за її роботою та доглядати за зовнішньою поверхнею. Для цього достатньо у разі утворення забруднень просто протерти агрегат м'якою ганчірочкою. Також не забудьте придбати фільтри для витяжки: коли знадобиться їх зміна – про це повідомить саме обладнання (світловий індикатор).
Переваги витяжок похилого кухонного вигляду
У своїй конструкції і роботі похилі витяжки для кухні мають масу переваг. Головне з них – велика економія місця у приміщенні порівняно з класичними агрегатами. Ще одна перевага – збільшення потужності всмоктування. При цьому робота повітрозабірника жодним чином не позначиться на рахунках за електроенергію, а це означає, що така техніка ще й економічна.
Крім того:
- сучасні похили витяжки для кухні зручні в експлуатації: керування просте і зрозуміле, догляд – мінімальний. Більше того, у комплектацію деяких моделей включені зручні пульти, які дозволять господині вибирати режим роботи витяжки на відстані.
- така техніка проста в установці (без особливих труднощів монтувати витяжку зможе будь-який чоловік).
Робота в режимі відведення
У режимі відведення (витяжний режим) – повітря проходячи через жироуловлювальний фільтр, очищається від жиру і потім повністю видаляється з кухні у вентиляційний канал.
Робота в режимі відведення
У режимі відведення (витяжний режим) – повітря проходячи через жироуловлюючий фільтр, очищається від жиру і потім повністю видаляється з кухні у вентиляційний канал.