Стрічковий нагрівальний елемент High-Light під дією струму і слідом за собою нагріває німецьку склокераміку, від якої тепло надходить до посуду, а вже від посуду – до їжі. 4 етапи нагрівання їжі: традиційна технологія приготування на варильній поверхні.
Дана варильна поверхня має такі особливості: захист від дітей, індикатор залишкового тепла, програматор, сенсор кипіння, таймер.
Функція тепла" утримує тепло готової страви на нагрівальному полі. Вибране нагрівальне поле увімкнено на низьку потужність. Потужність нагрівального поля керується функцією підігріву страви, оскільки температура страви становить приблизно 65 градусів за С. Тому тепла, готова до вживання страва не змінює свого смаку і не пригорає до дну кастрюлі. Приготовлені страви залишатимуться гарячими стільки часу, скільки Ви забажаєте!
Покажчик залишкового тепла
Після закінчення роботи на керамічному склі залишається теплова енергія, звана залишковим теплом. Показання залишкового тепла на табло вказуються у двох етапах. Після вимкнення нагрівального поля чи всієї плити, коли температура перевищує 60 градусів по З, на відповідному табло з'являється знак «Н». Покажчик залишкового тепла світиться на табло до тих пір, поки температура нагрівального поля перевищує 60 градусів по С. У діапазоні температур від 45 градусів до 60 градусів на табло буде світитися символ «h», що символізує низьку залишкову температуру. Коли температура впаде нижче 45 градусів С, покажчик залишкового тепла згасне. Коли на покажчику залишкового тепла показана температура вище 60 градусів по С, електроживлення відключиться. Після чергового підключення електроживлення до плити покажчик залишкового тепла блиматиме.
Система автоматичного зменшення потужності нагрівання
Кожне нагрівальне поле обладнане автоматичною системою зменшення нагрівальної потужності. Якщо дана система увімкнена, то відповідне нагрівальне поле діє на повну потужність на період часу, відповідний ступеня обраної потужності нагрівання, а потім перемикається на автоматично регульований ступінь нагрівальної потужності приготування.