Ось уже 12 років Fred міцно стоїть на своїх ногах і радує своїм футуристичним виглядом.
Оригінал ягідного кольору, створений дизайнером Matti Walker він органічно впишеться в інтер'єр вашої квартири, будинку або офісу. Недарма Fred виставлений в Нью-Йоркському музеї сучасного мистецтва (МоМА), а також має престижні нагороди Complimenti і Maison & Object,
Очистить повітря, яким ви дихаєте від пилу, бактерій, неприємних запахів для площі до 40 квадратних метрів,
Резервуара води в 3,7 літрів вам вистачить на 10 годин роботи.
Спеціально розроблений інженерами компанії Stadler Form куля (Magic ball) збере всю накип, яка утворилася в результаті нагрівання води нашим керамічним нагрівальним елементом. Сам кулю необхідно періодично чистити за допомогою оцту, щоб він вам служив вічно.
Fred сам вимкнеться, якщо вода в резервуарі закінчиться.
Регулюванням інтенсивності подачі пари ви можете змінювати як швидко вам необхідно наситити зволоженим повітрям своє приміщення. Досягнувши оптимальної вологості приміщення, завдяки внутрішньому гігрометри, Fred відключиться і включиться знову, якщо рівень вологості почне знижуватися, піклуючись про ваш здоровий повітрі самостійно.
Його тиха робота ніколи не буде турбувати вас і відривати від ваших думок або сну.
Fred дуже хоче зайняти місце у вашому інтер'єрі, щоб радувати вас чистим повітрям з необхідною вашим організмом вологістю і стати стильним доповненням у вашому домі.
- Об'єм резервуара для води, л: 3.7
- Колір: лайм
- Площа приміщення, м ²: 40
- Матеріал: пластик
- К-сть рівнів потужності : 2
- Тип зволоження: паровий
- Рівень шуму максимальний, дБ: 26
- Споживана потужність, Вт: 300
- Країна виробник: Китай
Технічні характеристики
- Потужність зволоження, мл/год: 360
Функції
- Гигростат: Так
- Автоотключение: Так
Функція клімату
Управління
- Тип керування: механічний кнопковий
Тип установки
- настільний: Так
- підлоговий: Так
Харчування
- Довжина шнура, м: 1.5
- Номінальна напруга, В: 230
Габарити
- висота, мм: 267
- глибина, мм: 363
- ширина, мм: 363
- Вага без упаковки, кг: 3.4