Низька швидкість обертання шнека
Принциповою відмінністю та перевагою шнекових соковижималкив є повільна швидкість віджиму. На відміну від звичних центрифужних соковижималок, Panasonic MJ-L500 має швидкість віджиму всього 45 об/хв (технологія «slow juicer»). Під час повільного віджиму майже не виділяється піна, тому сік більш тривалий час зберігатиме однорідну консистенцію та неймовірний смак.
Передбачені всі деталі для довговічного та простого використання
Технічно в Panasonic MJ-L500 передбачені всі деталі для довговічного та простого використання. Нижня частина шнека виготовлена з нержавіючої сталі, під сильним тиском вона видавить сік з будь-яких інгредієнтів до останньої краплі. Автоматичний очисник під час роботи обертається, щоб запобігти засміченню фільтра. Є дві окремі чаші для м'якоті та для соку. Остання обладнана спеціальною кришкою з носиком, яка не дозволить соку мимоволі виливатися. Соковижималка розрахований на 15 хвилин безперервної роботи, що значно довше, ніж у центрифужних соковижималкив. Для захисту двигуна від перегріву в приладі передбачено спеціальний переривник ланцюга.
Є насадка для заморожених продуктів
Унікальною перевагою є те, що за допомогою Panasonic MJ-L500 можна зробити сік практично з будь-яких фруктів, овочів, ягід і трав, включаючи виноград, гранат, томати та капусту, з якими звичайні соковижималки впоратися не можуть. Завдяки наявності шнека з нержавіючої сталі спокійно можна працювати не тільки з м'якими, але і з твердими інгредієнтами. Більш того, інженери Panasonic виділили Panasonic MJ-L500 ще однією особливістю – у комплекті є насадка для заморожених продуктів.