Чавун не схильний до деформації, не боїться перегріву і механічних пошкоджень
Чавунний посуд нагрівається досить повільно, у чавуну порівняно низька для металу теплопровідність, але зате тепло розподіляється рівномірно і довго зберігається. Чугунки гарні для страв, які вимагають тривалого приготування, наприклад тушкованого м'яса, птиці або плову. Такий посуд не деформується, не тьмяніє, не боїться подряпин, довго служить. Посуд гігієнічна і стійка до дії харчових кислот, лугів і солей, а також вона нешкідлива. Щоб до поверхні чавуну пригоріла їжа, треба добре постаратися. При використанні жиру або рослинного масла посуд автоматично набуває гладку, "готову до жаренню", поверхня. Фактом є те, що, чим частіше цей посуд використовується, тим кращі антипригарні жарочні якості набуває її поверхню.
Переваги вироби:
- з литою ручкою
- чавун – ідеальний матеріал для приготування практично будь-якої їжі
- володіючи високою теплоємністю, цей матеріал розподіляє тепло рівномірно і дуже довго його зберігає
- тушіь або смажити можна на слабкому вогні – він потрібен тільки для підтримки спочатку заданої температури
- дно і бічні стінки, прогріваються однаково, тому весь об'єм страви навіть без перемішування досягає однаковою мірою готовності і не підгорає
Рекомендації по догляду:
- перед початком експлуатації посуд потрібно промити в теплій воді з миючим засобом
- підходить для всіх типів кухонних плит, в тому числі індукційних
Посуд «Krauff» славиться своїм якістю і надійністю. Зберігаючи традиції смаку, використовуючи унікальні сучасні технології, посуд ТМ "Krauff" зробить Ваше життя кращим, подбає про ваше здоров'я і довголіття.