Приготування шашлику новим способом без прямого контакту з вогнем
За допомогою барбекю-гриля можна приготувати шашлики принципово новим способом без прямого контакту з вогнем. Продукти збережуть більше корисних речовин та вітамінів. Також можливе використання барбекю-грилю як поверхня для засмаження стейків, морепродуктів та овочів. Приготування на барбекю дозволить зберегти всі корисні речовини та вітаміни, а також натуральний смак та аромат продуктів, що використовуються.
Кераміка може нагріватися до +500°C
Кераміка BBQ розроблена для того, щоб готувати продукти на грилі більш делікатним і здоровим способом. М'ясо, риба, морепродукти чи овочі, приготовлені за допомогою серії BBQ, здивують вас своїм ніжним смаком та приємним ароматом. BBQ-кераміка Emile Henry може нагріватися до 500°C. При цьому вона нагрівається з такою ж швидкістю, як і чавун, але поступовий і більш рівномірний розподіл тепла запобігає підгоранню продуктів. Завдяки міцній поверхні BBQ-кераміки на вугіллі не потрапляє жир, тому немає виділення шкідливого диму. Цей посуд можна використовувати при температурі від 20°C до +500°C.