Характеристики Ніж Tramontina PROFISSIONAL MASTER 254 мм (24620/080)
Основні характеристики
Призначення | Для м'яса |
Серія | MASTER |
Матеріал клинка | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Бакеліт (пластик) |
Ріжуча кромка ножа | Гладка |
Довжина леза, см | 15,2 |
Артикул | 24620/080 |
Відгуки та питання Ніж Tramontina PROFISSIONAL MASTER 254 мм (24620/080)
- За замовчуванням
- По даті
- За корисністю
- За кількістю відповідей
Опис Ніж Tramontina PROFISSIONAL MASTER 254 мм (24620/080)
Ніж для м'яса серії MASTER . Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm. Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду і цвілі, запобігає зростання грибків і бактерій. Більше гігієни і безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару. Ідеальна V-образна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка - зручна, масивна і ергономічна для комфортного і безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці. Коли приходить час готувати, навряд чи можна знайти помічника краще, ніж Tramontina . Виробник кухонного начиння з нержавіючої сталі, алюмінію з антипригарним покриттям, пластика і дерева Tramontina зберегла своє традиційне лідерство в світовому бізнесі товарів для кухні, розвиваючи і оптимізуючи виробництво всіх провідних ліній кухонних аксесуарів. Трамонтіне вдалося розробити і впровадити якісну стильну, максимально зручну кухонне начиння з необмеженим терміном експлуатації. Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращою 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.