Ніж для м'яса Master 24620/186 легкий, зручний, надійний, має зручну форму леза і рівну кромку. На кінчику є потовщення, яке дозволяє без будь-яких труднощів справлятися з м'ясними «проблемами» (жилки, жорсткість), а на ручці є невеликий виступ.
MASTER – спеціальна серія ножів, розроблена з урахуванням вимог професійних кухарів. Кухонні інструменти Master – зразок якості, безпеки і довговічності!
Ножі професійної серії користуються постійним попитом і у тих, хто готує вдома. У домашніх умовах професійні ножі служать роками і не вимагають додаткової заточки. Кожне лезо ножів Professional Master заточене під особливим кутом, що гарантує постійну гостроту краю леза, так необхідну для роботи з різними продуктами. Спеціальна заточка леза в вигляді клина дозволяє розрізати продукти будь-якої структури, не пориваючи волокон, роблячи нарізку точної і красивою. Це особливо оцінять професіонали!
Ножі серії Master виготовлені з нержавіючої сталі DIN 1.4110 (за американською класифікацією), яка володіє хорошою пластичністю, високою ударною в'язкістю, хорошою корозійною стійкістю і жаростійкістю. Це сталь з високим вмістом вуглецю, тому клинок стійкий до затуплення. Якщо ніж починає погано різати, то все що потрібно, це Мусатов виправити лезо назад. Щоб уникнути проблем з іржею, після використання необхідно відразу вимити ніж, і або залишити висихати, або витерти насухо.