Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

WWDC 2017: представили свіжу операційну систему iOS 11 - вона як завжди ще зручніше і крутіше

Дата публікації: 07.06.2017 10:57
Дата оновлення: 07.06.2017 10:57

Приємні новини з сонячного Сан-Хосе, де Apple представила оновлену iOS 11. Фінальний реліз очікується лише восени цього року, але beta вже доступна і ми готові розповісти про свіжі фішках iOS 11.

Оптимізована система iOS 11 пропонує не тільки швидко працюючі додатки, але і зменшення енергоспоживання. 

Управляти музикою та іншими настройками можна оновленому в" Центрі управління" . Викликається він як і раніше - свайпом знизу екрану. 

Порадували новою можливістю переводити гроші - тепер Apple Pay підтримує переклади через iMessage. Всі гроші потрапляють на віртуальну карту Apple Pay Cash Card, з якої можна буде перевести гроші на особовий банківський рахунок.

Siri навчилася підбирати тематики новин, орієнтуючись на переваги користувача. Також Siri отримала більш природне озвучування відповідей і переклад між п'ятьма найпопулярнішими мовами.

Оновлення торкнулося і" Карт" - тепер доступний перегляд внутрішнього простору будівель, зокрема музеїв, аеропортів і торгових центрів. Додали інформацію про направлення рухів та попередження про обмеження швидкості, так що тепер складати маршрут руху буде ще простіше. Автомобілістів також порадує опція Do Not Disturb While Driving, покликана усувати відволікаючі водія чинники.

Запроваджене HEVC відеокодування робить 4К відео компактней в плані місця в сховищі, а на заміну JPEG передбачена технологія високоефективного кодування HEIF. Покращення торкнулися і функції Memories, яка користується технікою машинного навчання і точніше розпізнає події на знімках. 

Дізнатися про музичні смаки ваших друзів стало простіше, так як Apple Music придбала соціальні функції. iOS Не забув і про HomeKit, а саме AirPlay 2, тепер є управління музикою в різних кімнатах. 

App Store прокачали новим інтерфейсів в стилі Apple Music, додали вкладки" Ігри" і" Додатки" , а також обзавелися рекомендаціями і поліпшеним пошуком.

Одним з топових анонсів презентації став ARKit - інструмент для розробників, що є власною розробкою Apple для створення і використання AR-технології в додатках.

Пізніше в цьому році очікується оновлення Final Cut Pro Х, разом з ним додадуть підтримку потоків 360 градусів з можливістю імпорту і монтажу сферичного відео. 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії