Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Вибираємо скляну магнітну дошку

Дата публікації: 14.04.2016 15:19
Дата оновлення: 14.04.2016 15:19

Магнітна складова дозволяє кріпити на дошки паперу, аксесуари або навіть письмове приладдя, що володіють власним магнітом.

Які бувають магнітні скляні дошки

Для різних цілей вам можуть знадобитися різні дошки. Вони можуть відрізнятися за кількома параметрами:

  • Розмір. Для великих офісів, і навіть лекційних та переговорних кабінетів, де важливо одночасно показати співрозмовникам великий об'єм інформації одноразово, найкраще підійдуть дошки великого розміру. Якщо немає можливості встановити одну велику дошку, практично завжди її можна замінити декількома виробами меншого розміру.
  • Колір. Магнітні скляні дошки відрізняються великим різноманіттям кольорів. Всі вони виконані в спокійних тонах, щоб не дратувати очі. На дошках м'яких пастельних кольорів добре видно не тільки текст, нанесений спеціальними маркерами, а й прикріплені магнітами речі.
  • Формат. Дошка може бути як квадратної, так і прямокутної. Вибираючи певний формат дошки, потрібно виходити з особливостей приміщення. Для лекцій та презентацій найчастіше використовуються прямокутні дошки, а для домашнього або офісного використання - квадратні. Також у деяких дощок можуть бути округлені куточки, що зручно при очищенні і транспортуванні.
  • Наявність рамки. Дошки без рамок краще використовувати саме для листи маркерами. Відсутність рамки дозволяє швидко і повністю очистити робочу поверхню, не побоюючись, що миючий засіб проникне за її край. Дошки з рамками зазвичай розміщують на спеціальних легко переміщуються в просторі підставках.
  • Комплектація. При виборі дошки звертайте увагу на додаткові атрибути - до неї можуть додаватися спеціальні маркери і набори кольорових магнітів, які можна використовувати як для кріплення паперу, так і для позначок в різних частинах написів, малюнків і схем.

Як вибрати магнітну скляну дошку

При виборі такої дошки потрібно орієнтуватися як на особливості інтер'єру, так і на ті завдання, які будуть виконуватися за допомогою цієї поверхні. Дошка повинна займати одне з центральних місць в приміщенні, оскільки саме там буде розташовуватися найважливіша інформація. 

Якщо ви хочете відразу акцентувати увагу на дошці, вибирайте найбільш контрастний варіант в порівнянні з навколишнім простором. Якщо кімната темна, доска повинна бути світлою, і навпаки. 

Для подачі великих об'ємів інформації використовуйте дуже світлі або дуже темні дошки - на них записи, зроблені маркерами, будуть найбільш читаються. Чим більше аудиторія, тим більше повинна бути контрастність. Для невеликих приміщень і нечисленної аудиторії можна використовувати кольорові дошки. 

Якщо ви часто перете записи з дошки і списував її повністю, зверніть увагу на моделі, в яких відсутня рамка. Якщо сліди маркера залишаться в кутку дошки, прибрати їх найлегше без додаткових перешкод у вигляді виступаючої поверхні рамки. Дошки, які планується використовувати як основу для магнітних власників, можуть мати невелику рамку. В цьому випадку вона може запобігти випадковому змахування магніту.

Особливості, які треба враховувати при виборі дошки

Поверхня магнітних скляних дощок гладенька. Вона прекрасно очищається стандартними засобами для стекол і виготовляється зі спеціального зміцненого скла. Додаткова міцність дошки часто забезпечується прикріплюється позаду листом металу. Загартоване скло чудово тим, що може витримувати сильні удари, а якщо його все-таки вийде розбити, то отримані дрібні гранули будуть безпечні для людини. 

Кріпляться такі дошки спеціальними утримувачами, попередньо монтуються в стіну за допомогою шурупів. Між дошкою і стіною залишається невеликий зазор, таким чином, виріб можна легко знімати і потім встановлювати на місце. Практично всі моделі дощок включають кріплення в стандартний комплект поставки.

Для магнітних дощок, крім звичайних, існують світяться в темряві маркери. Використовувати їх можна, наприклад, для запису меню в кафе і барах у вечірній і нічний час. 

Таке інноваційне пристосування займе гідне місце в будь-якому приміщенні в стилі хай-тек. Але застосування скляних дощок виправдано і в багатьох інших випадках. Універсальна поверхню для нотаток, завдяки великому вибору кольорів і універсальній формі, може вписатися практично в будь-який інтер'єр. 

Навіть в дитячій можна встановити таку дошку, надаючи юному художнику величезний простір для творчості. Дитина може обмалював поверхню кольоровими маркерами і при цьому не буде забруднити в крейді або фарбах. Оскільки поверхня дошки міцна, можна не побоюватися, що малюк її розламає. Завдяки міцному кріпленню дитині також буде складно впустити дошку. Для дитячої найкраще підійде невелика квадратна кольорова дошка з закругленими краями.

Встановлюючи таку дошку над столом в кабінеті, ви отримуєте прекрасну можливість розмістити всі важливі замітки перед очима не захаращуючи при цьому робочу поверхню. Магнітне кріплення дозволить вам встановити одну дошку раз і назавжди, оскільки вона, на відміну від коркової, що не буде руйнуватися з часом від впливу гострих частин кнопок. 

Магнітна скляна дошка являє собою сучасне пристосування для естетичного зберігання найрізноманітнішої інформації. На ній ви легко можете вести записи, розміщувати фотографії і замітки на папері, малювати, креслити і розміщувати аксесуари, оснащені власними магнітами. Ця універсальна робоча поверхня може бути легко встановлена ​​в будь-якому інтер'єрі. Крім практичної, це несе і важливу естетичну функцію, роблячи інтер'єр більш сучасною і солідніше.

Коментарі
Залиште коментар