Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Весняний образ: 5 трендових ідей для оновлень

Дата публікації: 14.03.2017 10:23
Дата оновлення: 14.03.2017 10:23

Яскраву, теплу весну хочеться зустрічати з особливим захопленням. Пропонуємо вам кілька ідей, як підкреслити свою красу і додати образу грайливого настрою. 

Рум'яні щічки
Саме на початку весни варто звернути увагу на яскраві відтінки всіляких рум'ян. Від кремових до текстур з абсолютним сяйвом. Як стверджують стилісти, моно цибулю в цьому сезоні - особливий тренд. Тому сміливо наносите улюблений відтінок рум'ян і на щоки, і на віки як тіні або легкого відблиску. Пам'ятайте, що контурінг давно пішов в минуле. Тепер головні помічники - це рум'яна і хайлайтер. 

Малинове суфле
Давно мріяли приміряти образ з яскравими губами? Навесні - саме час. На піку популярності два сміливих відтінку - червоний червоний і фуксія. Ці палітри активно сяють на сторінках глянцевих журналів. Зверніть увагу, що багато брендів випустили нові колекції помад і блисків, де трендові відтінки представлені в десятках варіацій. 

Лінійна графіка
Вперше за багато років в тренді - короткі, графічні стрижки. Простота - це основа основ. Якщо ви не наважуєтеся обрізати волосся, почніть з меншого - поміняйте проділ. Зауважте тугий хвіст і додайте яскравий акцент у вигляді червоної помади. Пробуйте, знаходите свіжі ідеї, щоб кожен день хотілося ділитися гарним настроєм. 

Манікюрна хвиля
І тут на зміну темним відтінкам приходить смілива графіка і яскраві деталі. Все ще актуальним залишається колір золота. А якщо мова йде про дизайн, то сміливо вибирайте хитромудрі абстракції. Щось яскраве і зрозуміле тільки вам - ось що дійсно змушує серце битися частіше. Звичайно, вічний френч підсилює свої позиції лідера. Але тепер з контрастними кінчиками жовтого, червоного, оранжевого або зеленого кольору.
 
Квіткова манія
На вулиці вже починають розпускатися перші бутони. Повітря наповнюється приємним весняним ароматом, а значить, саме час подумати про новий парфум. Любителям свіжих ароматів раджу звернути увагу на квіткові композиції. Адже саме в цьому сезоні з'явилися дуже легкі парфуми з тонкими ненав'язливими нотами. Навесні особливо прекрасно «звучать» композиції, в складі яких є троянда, півонія, фрезія, фіалка та інші квіткові герої. А для грайливого настрою підійдуть парфуми з фантазійними нотками малини, полуниці, ванілі або мандарина. 

Зустрічайте весну серцем, тоді і зовнішня краса сяятиме ще яскравіше!

Юлія Ятель

експерт MOYO

Дипломований фахівець

в області візажу

Коментарі
Залиште коментар
Л
23.06.2017 14:29

Никогда не понимала модных тенденций. Почему я должна им следовать, хороня при этом свою индивидуальность. Я привыкла сама экспериментировать с макияжем, а рабочие варианты образов использовать по обстоятельствам.