Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Україна, зустрічай: монітори для геймінгу від LG з частотою оновлення 240 ГЦ

Дата публікації: 06.04.2018 12:27
Дата оновлення: 06.04.2018 12:27

Анонс появи на українському ринку вражаючих новинок – ультрасучасних моніторів для гейминга 27GK750F-B і 32GK850G-B від компанії LG. Розширений арсенал функцій, неймовірний кут огляду і оптимізація ігрового процесу – то, що обіцяє розробник потенційним споживачам. Монітори вже з'явилися на прилавках популярних рітейлерів і сторінках каталогів онлайн-магазинів.

LG 27GK750F-B – геймерське пристрій, ключовою особливістю якого, звичайно ж, є частота оновлення кадрів, яка досягла рекордних 240 Герц. Варто відзначити зручні для гейминга розміри цього монітора (27 дюймів), високоякісну сучасну матрицю, покриття, «відбивають» відблиски і відмінний кут огляду. Тепер шанувальники вже давно встигли стати основою ігрової індустрії геймів Call of Duty, Stalker, WoT можуть не турбуватися про Зволікання у відображенні картинки. Завдяки плавності протікання процесу гри і функції Dynamic Action Sync все атаки миттєво будуть відображені або запобігти.

Оптимальна глибина чорного, опція «Приціл», відгук матриці менше 1 мілісекунди, а також наявність ігрових режимів, адаптованих спеціально під певні види ігор – гарантія комфортного гейминга, який приносить тільки задоволення.

Вартість функціональної новинки в Україні (відповідно до рекомендацій бренду LG) – 15999 гривень.

Друга новинка, яка теж не залишилася непоміченою – монітор LG 32GK850G-B. Він адаптований під вимоги і смакові переваги любителів рольових ігор і стратегій. Функціонал пристрою і його технічні характеристики дозволяють відчути себе невід'ємною частиною віртуального світу.

Безрамковий екран з високою роздільною здатністю, частотою розгортки 165 Герц і можливістю установки налаштувань по максимуму – оптимальні умови для приємного проведення часу в грі. Монітор оснащений спеціальною підсвіткою кругового типу Sphere Lighting і безліччю інноваційних функцій, недоступних на більшості сучасних моніторів. Вартість продукту в українських магазинах – приблизно 24 тисячі гривень.

І LG 32GK850G, і LG 27GK750F-B володіють всіма характеристиками, необхідними для безперешкодного гейминга. Вони оснащені портами для підключення сторонніх пристроїв, стандартним роз'ємом для звукового обладнання. Крім технічних властивостей, до переваг моніторів можна віднести стильний дизайн, зручний форм-фактор і підставка для зручної установки монітора.

На даний момент вищеописані новинки є справжнім відкриттям для ринку грального обладнання, проте компанія LG не планує ставити крапку на цьому досягненні і стрімко рухається до вдосконалення і розширення асортиментного ряду. Так, за прогнозами представників компанії, незабаром ринок інноваційних технологій очікує ще одне поповнення – доступніші монітори для ігор, що продаються за бюджетною ціною.

Коментарі
Залиште коментар
K
08.11.2018 02:36

Яка відеокарта і при яких умовах в іграх зможе тримати хоча б 120 FPS на 1080р, не кажучи вже про 4К?

Категорії